Αν βάλεις και τα έξοδα αποστολής πόσο βγαίνει τελική τιμή ?
Μπορείς να το βρεις και Ελλάδα με σίγουρη εγγύηση ---> Xiaomi Mi TV Box 4K - Μαύρο αλλά δεν ξέρω εάν σου βγαίνει πολύ πιο ακριβά
65€ το βρίσκω από γερμανία.δεν μου βγάζει κάτι άλλο.ακομα και να μου έβγαζε όμως αυτό που μου έστειλες αξίζει για 20€ από Ελλάδα.να μην εχω και φοβο τελωνειου ..ευχαριστω πολύ..
Εμένα μου ήρθε χθες από geekbuying στα 63 από Ιταλία (international version).
Μέσα σε 2 ημέρες από την παραγγελία με DHL.
Το κουτί είναι άψογο!!!! έχω ενθουσιαστεί..είχα πολλά άλλα κινέζικα (beelink - mecool και άλλα).
Πολύ καλό wifi..παίζει στο SPMC ταινία 1080, χωρίς το παραμικρό σπάσιμο!
Πολύ καλό remote..(apple tv..like)
Όμορφο κουτί
Απίστευτη rom η android tv
Κρίμα που είναι ακόμη στο adroid 6.1
Απορίες προς γνώστες του αθλήματος..
1) γιατί by default μου βγάζει την ανάλυση στα 1080/50hz και όχι 60? Η τηλεόραση είναι LG LM660s του 2012 (full HD)
2) Αυτό που με καίει περισσότερο. Εγκαθιστώ το apk (tablet version) του cosmote tv go, και αφού περάσω κωδικούς μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Δοκίμασα επανεγκατάσταση εφαρμογής. Έχει κανείς δοκιμάσει με επιτυχία?
Το κουτί είναι άψογο!!!! έχω ενθουσιαστεί..είχα πολλά άλλα κινέζικα (beelink - mecool και άλλα).
Όμορφο κουτί
1) γιατί by default μου βγάζει την ανάλυση στα 1080/50hz και όχι 60? Η τηλεόραση είναι LG LM660s του 2012 (full HD)
2) Αυτό που με καίει περισσότερο. Εγκαθιστώ το apk (tablet version) του cosmote tv go, και αφού περάσω κωδικούς μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Δοκίμασα επανεγκατάσταση εφαρμογής. Έχει κανείς δοκιμάσει με επιτυχία?
Για κοσμοτε δε γνωριζω, αλλα ξερω οτι απο αλλο φορουμ οτι παιζει κανονικα....Οσον αφορα τα 50hz ειναι λογικο μια και 50hz ειναι το pal συστημα (60 ειναι το αμερικανικο)
Όμορφο κουτί
Για το TV GO θα βαλεις την κανονική εφαρμογή και οχι το Tablet Version θα περασεις και μια εφαρμογη για Force Rotate και θα είσαι πένα, το εχω και εγω και παίζει μια χαρά
Επειδή έπεσα σχετικά πρόσφατα σε μια πηγή σχετικά με αυτό: γιατί έτσι πρέπει. Τα Hz στο video που βλέπουμε πρέπει να ακολουθούν τη συχνότητα του δικτύου ηλεκτροδότησης της χώρας στην οποία το βλέπουμε. Στην Ελλάδα -και σε όλη την Ευρώπη γενικότερα από όσο ξέρω- το δίκτυο παρέχει 50Hz και όχι 60 όπως στις ΗΠΑ. Αλλιώς υπάρχουν προβλήματα όπως flickering.
Εμένα πάντως σε μια Philips 40αρα smart του 2013 μου βγάζει πολύ συχνά μαύρη οθόνη σε άλλη τηλεόραση του 2016 παίζει μια χαρά.... τι μπορεί να φταίει... έχω παίξει με τις αναλύσεις εικόνας αλλά τίποτα...
Τον τελευταίο καιρό ψάχνω να βάλω tv tuner στο boxακι μου!
Έχω βρει αυτό το οποίο δίνει και εφαρμογή ανάλογη για εγκατάσταση, όμως δεν μπορώ να την περάσω με τίποτα στο boxακι μου!
Δοκιμάζω με το Es File Explorer, όμως ενώ ανοίγει το αρχείο εγκατάστασης, το κουμπί εγκατάσταση είναι συνεχώς απενεργοποιημενο
Έχω δώσει πρόσβαση για άγνωστες πηγές αλλά τίποτα!
Να σημειώσω ότι το tv tuner δεν το έχω αγοράσει ακόμα, διότι ήθελα να δω πρώτα την εφαρμογή αν παίζει
Καμιά ιδέα ή πρόταση για άλλο Tv Tuner?