να πάω μέσω της επίσημης οδου (να περιμένω κωδικό κλπ κλπ...), ή να το κάνω σύμφωνα με τον οδηγό που αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμα μου;;;
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
Ο/H eggsamos έγραψε:
να πάω μέσω της επίσημης οδου (να περιμένω κωδικό κλπ κλπ...), ή να το κάνω σύμφωνα με τον οδηγό που αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμα μου;;;
Ανεπίσημα = μέχρι και hardbrick
Επιλέγεις και παίρνεις... -
Με τον επίσημο οδηγό ΜΟΝΟ.Η έγκριση πλέων έρχεται σε 2,3 μέρεςYou may think you can fly - but you better not try
-
-
Εχεις "πειραγμένη" ελληνική rom.
1. Σου έχουν βάλει TWRP
2. Κανε οπωσδήποτε τον έλεγχο του κλειδώματος -
Ο/H Thracia έγραψε:
Με τον επίσημο οδηγό ΜΟΝΟ.Η έγκριση πλέων έρχεται σε 2,3 μέρες
τη πρόσβαση root πως την εξασφαλιζω; είναι prerooted οι ελληνικές ρομ (ή κάποιες από αυτές;) -
Όλες οι developer είναι rootedYou may think you can fly - but you better not try
-
παω να κάνω τον έλεγχο και το fastboot διαρκεί μονο 10 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει και δεν μπορώ να δω εαν ο bootloader σε τι κατάσταση είναι.Τι πρέπει να κανω;
-
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις/συμβουλές σας
-
Ας κάνουμε ένα edit στον οδηγό για το επίσημο ξεκλείδωμα από 10 μέρες που λέει να γίνει 2-3 ώστε να μην απελπίζεται ο κόσμος και πάει σε άλλες λύσεις. Εμένα μου ρθε στις 2 μέρες...
θενξ και πάλι για τις πληροφορίες. -
παιδια γεια σας
είμαι καινούργιος στο φορουμ και να με συγχωρειται παντελως ασχετος και ανεκπαιδευτος οσον αφορα τα κινητα αν και μορφωμενος επιστήμονας τρομαρα μου.απο κομπιουτερ κατεχω αρκετα
λοιπον αγορασα τον περασμενο δεκεμβριο ένα xiaomi mi 4c αφου πρωτα διαβασα και ενημερωθηκα ταχα για τις δυνατότητες του
ο κινεζος που το αγορασα(fastcardtech,αν επιτρεπετε να το γραψω)μου το εστειλε γρηγορα μεν αλλα με κινεζικη ρομ και με λαθος καλωδιο φορτησης
διαμαρτυρηθηκα εντόνως αλλα ο κινεζος εκανε τον κινεζο,συγνωμη και να πεσαμε πανω στην κινεζικη πρωτοχρονιά και τετοια
λοιπον 15 ευρωπουλα για να μου βαλουν ελληνικη ρομ και 19 για καλωδιο type c από επωνυμο κατάστημα θεσ/κης,ολα καλα
στον μηνα επανω σπαει η οθονη στην τζεπη μου ,παραγγελνω καινουργια,10 ευροπουλα για την αλλαγη,αλλα η μιση οθονη στον αερα
σε αλλον τεχνικο,μου λεει ότι ο πρηγουμενος τοχε κωλησει με uhu,τι να πω,οι μισες λειτουργιες της οθονης,κατι edge handgrip και κατι διπλα ταπ στην οθονη παπαλα,χωρια που ζεστενεται παρα πολύ,χωρις εξτρα ζορικα apps κατεβασμένα.ειναι λεει ισως από την ρομ αλλα αυτό το τηλεφωνο καλα και ντε δεν σηκωνει και παραπανω αναβαθμησεις με τις δυνατότητες του
λοιπον τους βαρεθηκα και θελω να δοκιμασω μονος μου και ότι γινει.απο ότι βλεπω η εκδοση MIUI είναι MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 6.1.14 DEVELOPER
H ερωτηση και παρακληση μου είναι αν μπορει καποιος φιλος να με καθοδηγησει αν και πως μπορω αν σηκωνει η συσκευή μου να κανω αναβαθμηση
για την οποια βοηθεια θα ημουν πολύ υπόχρεος και συγγνωμη αν κουρασα,μα επρεπε να τα πω
ευχαριστω -
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας
Πραγματικά στεναχωρήθηκα με την ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει
Θα σου έλεγα να ανεβάσεις πρώτα μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε ποια ρομ έχεις ώστε να συνεχίσουμε στα υπόλοιπα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0