Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

• παιδια γεια σας και παλι
      θελω να ρωτησω αν καποιος μπορει να μου λυσει ένα πρόβλημα με το xiaomi mi 4c που εχω
      μου βγαζει συνεχως ένα μηνυμα που λει
      μην καλύπτετε την πορτοκαλι περιοχη της οθονης,και να πατησω ταυτόχρονα το back και volume up για απενεργοποιηση
      είναι πολύ ενοχλητικο,γιαυτο ρωταω μηπως γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ,επισης μερικες φορες μετα την αναβαθμιση που εκανα, όταν καλω ένα νουμερο μαυριζει τελειως η οθονη,δεν μπορεις να κανεις τιποτε και μετα από καποια δευτερόλεπτα επανέρχεται
      για οποαδηποτε βοηθεια θα σας ημουν ευγνωμον και υπόχρεος
      ευχαριστω
    • Για το πρώτο σου θέμα θα πας ρυθμίσεις - οθόνη κλειδώματος - αποφυγή ενεργοποιησης οθόνης στην τσέπη (δεν το θυμάμαι ακριβώς γιατί χρησιμοποιώ τα αγγλικά) και το απενεργοποιεις. Το δεύτερο δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά λογικά κάποια ρύθμιση θα είναι.
    • φιλε σ ευχαριστω
      ειχα σπασει το κεφαλι μου
      εγω το ειχα ενεργοποιησει αλλα δεν φανταστηκα ότι ηταν από αυτό
      για το δευτερο πρόβλημα,το βγαζει αρκετα συχνα,καλεις καποιον,μαυριζει τελειως η οθονη,δεν μπορεις να κανεις τιποτε,και μετα από καποια δευτερόλεπτα,επανερχεται
      δεν ξερω με τι εχει να κανει
      προσφατα εκανα αναβαθμιση,μηπως παιζει αυτό καποιο ροπο?
      παντως ευχαριστω και παλι
    • Διαφήμιση
    • Πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση του αισθητηρα εγγυτητας αλλα επειδη δεν μου εχει τυχει προσωπικα,θα περιμενεις λιγο,καποιος αλλος που το ξερει θα σε βοηθησει.
      Μηπως εχεις τοποθετησει καποιο screen protector και δεν εχει κατσει καλα;υπαρχει περιπτωση να σου καλυπτει τον αισθητηρα και για αυτο να να σου δημιουργει το προβλημα.
    • Παραλαβή νέου Mi-4c με global stable ROM...Πως περνάω Ελληνική;

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις παρέλαβα το Mi-4c από το Minideal και διαπίστωσα ότι αντί για την Original Rom ήρθε με την MIUI Global 7.3 / Stable 7.3.2.0(LXKCNDD). Τι πρέπει να κάνω για να περάσω Ελληνική Rom;

Σας ευχαριστώ!
    • OffTopic
      #lycoreus, έγινε μεταφορά του ποστ σου εδώ, όπου μπορείς να διαβάσεις και αν ρωτήσεις τα πάντα για την συσκευή σου
    • Καλησπέρα σε όλους.

Τον χειμώνα πήρα ένα Mi4c από την Κίνα. Το λογισμικό που μου είχαν βάλει ήταν μια κινεζιά με πολλές διαφημίσεις. Ρώτησα εδώ στο φόρουμ και προσπάθησα δυο-τρεις φορές από τότε μέχρι τώρα να περάσω την ελληνική ρομ. Για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά δεν κατάφερα καμία από αυτές να ολοκληρώσω την διαδικασία. Μάλιστα δεν έχω καταφέρει να ξεκλειδώσω καν το κινητό μου.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πιεσμένος από άποψη χρόνου και δεν είχα ποτέ την ηρεμία να το κάνω μεθοδικά. Εν τέλει έχω μείνει με μια ενδιάμεση ρομ (δεν ξέρω πια) η οποία έχει πολλά πράγματα στα κινέζικα, δεν μπορώ να βρω σχεδόν καμία εφαρμογή κτλ.

Το δια ταύτα είναι ότι αύριο το μεσημέρι φεύγω στο εξωτερικό και το κινητό μου πρακτικά είναι άχρηστο. Αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει να το κάνουμε βήμα-βήμα (επί πληρωμή εννοείται), ας επικοινωνήσει μαζί μου στο arxed@hotmail.com

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

υγ: ελπίζω το παραπάνω να μην αντίκειται στους κανόνες του φόρουμ.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα στα μέλη! Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την αγορά του Mi4c στην έκδοση 2/16GB. Ψάχνω ένα οικονομικό "μεταβατικό" κινητό αναμένοντας να μειωθεί η τιμή του Mi5 και το Mi4c στα 103€ φαίνεται ενδιαφέρον. Με προβληματίζουν τα 2GB ram (αν και είχα το Redmi note 2) και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό και τα 16 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα μπορούσα να ρωτήσω πόσο από αυτό το χώρο είναι διαθέσιμος κι εάν υποστηρίζεται η λειτουργία USB OTG:
      Ευχαριστώ πολύ!
    • Καλημέρα στα μέλη,
      Αγόρασα από το Vickmall το MI4c 2gb/16gb με official chinese/english(δεν τους είπα dev ή stable) με εγκατάσταση του google play και χθες μου έστειλε track No.Έχω ξεκινήσει να διαβάζω για τις διαδικασίες εγκατάστασης της Ελληνικης ROM.Έχω κάποιες απορίες ελπίζω να μην σας ζαλίσω:α)To vickmall συνήθως το στέλνει με of.stable ή of.dev. β)Την τελευταία dev να την βάλω από την αρχή ή όταν έρθει η έγκριση για το unlock;Την εγκατάσταση να την κάνω με το MiSuite σε recovery flash ή να κατεβάσω το zip από τη xiaomi και κάνω το update από τις τρεις τελίτσες(εκεί όταν βρει το πακέτο θα πρέπει να σβήσω το κινητό και να κάνω restart από recovery για να κάνω το install;) και στις δύο περιπτώσεις καθαρίζει από τις εφαρμογές αν έχει βάλει το μαγαζί;γ) Τους οδηγούς για το κινητό στο pc(έχω windows 10) θα τους έχει με την εγκατάσταση του pcsuit ή να πάω μέσω του post "Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers" και στις 2 περιπτώσεις να κάνω τη διαδικασία για την απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής; Αυτά για τώρα μετά θα σας ρωτήσω γιατί έχω κάποιες απορείες για την εγκατάσταση της ROM. Ελπίζω να μην σας ζάλισα. Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • @fragsp
      α) Δεν γνωριζω
      β) Κανε αμεσα την αιτηση για unlock (αφου πρωτα φτιαξεις miaccount) και μεχρι να ερθει το κινητο θα εχεις παρει και την εγγριση. Για να καθαρισει το κινητο προτεινω να περασεις μια fastboot dev κινεζικη ρομ μεσω Miflash μετα να ξεκλειδωσεις τον bootloader και μετα να περασεις την ελληνικη ρομ. Επειδη την διαδικασια αυτη την εκανα σε mi4c 8 μηνες πριν ας το επιβεβαιωσει καποιος πιο ειδικος..
      γ)Για τους drivers κανε την διαδικασια που λενε οι οδηγοι και θα επιβεβαιωσεις οτι τους εχεις περασει σωστα ανοιγοντας την διαχειρηση συσκευων στο pc και βλεποντας αν αναγνωριζει το τηλεφωνο.