δες και μια στο ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο έκδοση κερνελ πατάς 3 φορές πάνω λυχνίες λεντ και δες αν σου ανάβουν από εκεί αν όχι σίγουρα έχεις πρόβλημαΟ/H Capamble έγραψε:
Καλημέρα. Που ακριβώς βρίσκεται η (διαχείριση ειδοποιήσεων) γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορώ να βρω.
Οκ.. το βρήκα. Δίνω δικαιώματα και επανέρχομαι.
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
να είστε καλά παίδες. Το έφτιαξα.
-
-
Μπορώ να πώ οτι η 8.2.3 XTVR δουλεύει καμπάνα. Προς το παρόν δεν είδα κάτι κουλό. Όλα (αυτά που χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον) δουλεύουν σπέσιαλ.
Εντύπωση προς το παρόν μου έκανε η λειτουργία του HD voice που την βλέπω να λειτουργεί σε πολλές κλήσεις. Όχι σε όλες, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού η HD κλίση εξαρτάται και απο τον απέναντι. Δεν ξέρω εάν είναι μόνο στα χαρτιά ή εάν δουλεύει πραγματικά (στο S7 όταν έπαιρνε μπρός το HD voice έπρεπε να κατεβάσω τον ήχο στο μισό γιατί αλλιώς άκουγαν όλοι οι γύρω μου την συνομιλία συν ότι ο ήχος - εκτός απο πιό δυνατός - ήταν και αισθητά πιο καθαρός και πιο μπάσος, πράγμα που ΔΕΝ το αντιλαμβάνομαι τόσο έντονα στο Mi4c ) πάντως η ένδειξη HD εμφανίζεται.
Η μπαταρία μία απο τα ίδια. 3,5 ώρες SOT με 70% wifi και 30% 4G. To 50-50 πέφτει κάτω απο 3 ώρες. Κλασικός Snapdragon 808 δηλαδή...
Υ.Γ Εάν κάποιος έχει πίσω καπάκι απο Mi4c και δεν το χρειάζεται, ας σφυρίξει κλέφτικα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Μπορώ να πώ οτι η 8.2.3 XTVR δουλεύει καμπάνα. Προς το παρόν δεν είδα κάτι κουλό. Όλα (αυτά που χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον) δουλεύουν σπέσιαλ.
Εντύπωση προς το παρόν μου έκανε η λειτουργία του HD voice που την βλέπω να λειτουργεί σε πολλές κλήσεις. Όχι σε όλες, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού η HD κλίση εξαρτάται και απο τον απέναντι. Δεν ξέρω εάν είναι μόνο στα χαρτιά ή εάν δουλεύει πραγματικά (στο S7 όταν έπαιρνε μπρός το HD voice έπρεπε να κατεβάσω τον ήχο στο μισό γιατί αλλιώς άκουγαν όλοι οι γύρω μου την συνομιλία συν ότι ο ήχος - εκτός απο πιό δυνατός - ήταν και αισθητά πιο καθαρός και πιο μπάσος, πράγμα που ΔΕΝ το αντιλαμβάνομαι τόσο έντονα στο Mi4c ) πάντως η ένδειξη HD εμφανίζεται.
Η μπαταρία μία απο τα ίδια. 3,5 ώρες SOT με 70% wifi και 30% 4G. To 50-50 πέφτει κάτω απο 3 ώρες. Κλασικός Snapdragon 808 δηλαδή...
Υ.Γ Εάν κάποιος έχει πίσω καπάκι απο Mi4c και δεν το χρειάζεται, ας σφυρίξει κλέφτικα.
-
Ο/H Piras88 έγραψε:
που την βρήκες την 8.3.2? Πρέπει να είσαι vip ?
ΕΔΩ είσαι για πληροφορίες.
ΕΔΩ για direct download link της rom
ΠΡΟΣΟΧΗ. Εάν είσαι με Android 5 θα και βάλεις την παραπάνω θα σου κλειδώσει ο bootloader. Μπορείς να τον ξεκλειδώσεις μετά. Εγώ έκανα εγκατάσταση την rom, την δούλεψα 2 ημέρες και μετά ξεκλείδωσα χωρίς να έχω θέμα. Εάν έχεις έτοιμη άδεια τότε ξεκλειδώνεις στο καπάκι.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H Piras88 έγραψε:
Εχω την τελευταία xtrv που την δείχνει όταν μπενω στο φόρουμ με πράσινο χρώμα
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Υ.Γ Εάν κάποιος έχει πίσω καπάκι απο Mi4c και δεν το χρειάζεται, ας σφυρίξει κλέφτικα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε.
Η απόδοση πως είναι? Έχω την έκδοση με τα 2GB και σκέφτομαι μήπως γεμίζει η RAM..
Για να αναβαθμίσω από 7.5.4.0 μπαίνω TWRP, κάνω factory reset και μετά απλά install την 8.2.3? Έχω ξεκλείδωτο bootloader με unofficial τρόπο. -
@Despotas
Το 2άρι ε; Χμ...δεν ξέρω...εγώ το 3άρι το έχω δεί αρκετές φορές με 500MB ελεύθερα (ανοιχτές καμιά 10αριά εφαρμογές). Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Εξαρτάται απο πολλά πράγματα η ερώτησή σου.
Από 7άρι σε 7άρι (φαντάζομαι η 7.5.4.0 είναι 7άρα) δεν κλειδώνει ο bootloader. Απο dev σε stable, ΝΑΙ, θες factory resset (Wipe Data + Cache + Dalvic). Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των wipes κάνε και ένα reboot σε Bootloader για σίγουρα και μετά ξεκίνα εγκατάσταση.
Α! Εμένα μου πέταξε κόκκινο μήνυμα λάθους στο τέλος (δεν θυμάμαι τί έγραφε) αλλά όλα δουλεύουν ρολόι. Το κόκκινο μήνυμα το είχα "φάει" και όταν έβαλα 8.1.3 αλλά η συσκευή δούλευε απροβλημάτιστα.
Υ.Γ όταν λές οτι έχεις "ξεκλείδωτο bootloader με unofficial τρόπο" τί εννοείς;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Η 7.5.4.0 είναι Android 5.1 ενώ η 8.2.3.0 Android 7.0. Προβληματίζομαι με την απόδοση αλλιώς θα το είχα αναβαθμίσει ήδη.
Λογικά δε θα θέλει factory reset και ας είναι από stable σε stable?
Όταν το είχα ξεκλειδώσει το έκανα με τον τρόπο παρακάτω αφού δε δούλευε ο official:
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0