ο οδηγός αυτός είναι όταν έχεις root.Ο/H soimiu έγραψε:
Δοκίμασες τον οδηγό που έχει εδώ ;
Στην stable ΔΕΝ έχεις root
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούο οδηγός αυτός είναι όταν έχεις root.Ο/H soimiu έγραψε:
Δοκίμασες τον οδηγό που έχει εδώ ;
Επιστρέφω με νεα δεδομενα.Ο/H pechr έγραψε:
Είχα περάσει την συγκεκριμένη ROM με Factory reset απο TWRP.Όλα καλα εκτός από ένα.Ο/H Mitsos έγραψε:
Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2
Δεν μου λειτουργούσε το φορητό hotspot.
Δεν ξέρω αν είχε πρόβλημα η ROM ή απλά δεν μου έκατσε καλά στην εγκατάσταση (χρήζει επιβεβαίωση αυτό και από άλλους χρήστες).
Επίσης πολύ καλή σε αυτονομία.
Πέρα απο το συμβάν που προαναφέρω όλα τα άλλα λειτουργούσαν μια χαρά όσο το πείραζα.
Ναι εφόσον έχεις το MiRecovery. Αν έχεις το CMW πετάς την rom δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.Κάνε και κανένα wipe καλό θα είναι.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα??
μέχρι τώρα έχω περασμένη σε ΜΙ4 την ελληνική stable 6.5.0 V6 και ψήνομαι να περάσω την τελευταία ελληνική stable V7 1.3.0 ...
αν το κάνω οπως το έκανα παλία, (δηλαδή κατεβάζω την ρομ την ονομάζω update.zip την ρίχνω στο κινητό και μετά μέσο recovery κανω ενα απλο wipe cashe και update zip file )
αυτός ο τρόπος μπορεί να δουλέψει χωρίς προβλήματα και χωρίς να χάσω ρυθμίσεις κτλ ????
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ναι εφόσον έχεις το MiRecovery. Αν έχεις το CMW πετάς την rom δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.Κάνε και κανένα wipe καλό θα είναι.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα??
μέχρι τώρα έχω περασμένη σε ΜΙ4 την ελληνική stable 6.5.0 V6 και ψήνομαι να περάσω την τελευταία ελληνική stable V7 1.3.0 ...
αν το κάνω οπως το έκανα παλία, (δηλαδή κατεβάζω την ρομ την ονομάζω update.zip την ρίχνω στο κινητό και μετά μέσο recovery κανω ενα απλο wipe cashe και update zip file )
αυτός ο τρόπος μπορεί να δουλέψει χωρίς προβλήματα και χωρίς να χάσω ρυθμίσεις κτλ ????
To CWM είναι πλέον αρχαίο και θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ...Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Το CMW recovery έχει αυτή η ρομ...
Ποια wipes να κάνω??
είναι και για stable εφόσον έχεις βάλει superSU μέσω flashing και έχεις πλέον μια Stable rooted ROM.Ο/H Tasos997 έγραψε:
Αυτο ειναι μονο για developer νομιζω.εχω αδικο???
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
To CWM είναι πλέον αρχαίο και θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ...Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ποια wipes να κάνω??
Δεν θα μπορέσεις να κάνεις Update καμμία από τις νέες ROM...![]()
Ο/H pechr έγραψε:
είναι και για stable εφόσον έχεις βάλει superSU μέσω flashing και έχεις πλέον μια Stable rooted ROM.Ο/H Tasos997 έγραψε:
Αυτο ειναι μονο για developer νομιζω.εχω αδικο???
Αλλα από τα τζιμάνια δεν προτείνεται να έχεις μία stable rootαρισμένη
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποια wipes να κάνω??
Δεν θα μπορέσεις να κάνεις Update καμμία από τις νέες ROM...![]()