Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Βγαζει αυτο μνμ καθε φορα που το συνδεω....την παραπειραξανε αυτη την ρομ μου φαινεται!!!!!
-
Μάλλον, αναγκαστικά πας με τον πρώτο
@tsarlam, κάνε μία επανεκκίνηση του υπολογιστή και δοκίμασε πάλι -
Ο/H tsarlam έγραψε:
Βγαζει αυτο μνμ καθε φορα που το συνδεω....την παραπειραξανε αυτη την ρομ μου φαινεται!!!!!
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μάλλον, αναγκαστικά πας με τον πρώτο
@tsarlam, κάνε μία επανεκκίνηση του υπολογιστή και δοκίμασε πάλι
-
Ο/H pechr έγραψε:
τι προσπαθείς να κάνεις απο το Mipcsuite ;
-
Ο/H aks7 έγραψε:
καλησπέρα
οταν προσπαθώ να ξεκλειδώσω στο 50% μου βγαζει "couldn't verify device current account is different from the account info on the device" ενώ το έχω τσεκάρει οτι είναι ο ιδιος λογαριασμός (έναν έχω ). τι μπορεί να φταίει?
Εννοώ μέσα στο τηλέφωνο, στο μενού των accounts. -
Παλι το ιδιο με επανεκκινηση το υπολογιστη...... να δοκιμασω και τον πρωτο οδηγο ?
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@tsarlam, αναγκαστικά...από μπαταρία πως πας ? Να έχει τουλάχιστον 70% μπαταρία...
-
Παιδια παω να σκασω!Ξαναπηρα Xiaomi rm n3 pro,εβαλα κανονικα τη τελευταια dev για να μπορεσω να ξεκλειδωσω,αλλα δε το ξεκλειδωνει!!Το αναγνωριζει ομως κανονικα!Μου βγαζει μνμ μολις παει στο 50% Couldn't verify device και οτι πρεπει να περασουν 30 μερες για να ξεκλειδωσω αλλη συσκευη!!Ενω εχει περασει σιγουρα ενας μηνας απο τοτε που ξεκλειδωσα ενα mi max που ειχα!Εννοειται οτι μπαινω με τα ιδια στοιχεια!Επισης να πω οτι,εχω ξεκλειδωσει και αλλες συσκευες πριν τη τελευταια,χωρις να περασουν 30 μερες απο τη μια στην αλλη!!Πολυ λιγοτερες!!Τωρα γιατι αυτο?
-
@petran66, Κλείσε το wifi από την παλιά σου συσκευή που έχει τον Mi account για να μην το "βλέπει" κατά την διάρκεια του unlock της νέας συσκευής και θα είσαι ΟΚ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα