Τελικα χωρις μεγαλη προσπαθεια ολα πηγαν μια χαρα....ο οδηγος ειναι super...βεβαια χωρις βοηθεια δεν νομιζω να τα καταφερνα να περασω dev rom....ευχαριστω πολυ τον NasDriver για την υπομονη του στις ερωτησεις μου..... Mπορω να ξεκλειδωσω bootloader σε αυτη την Ρομ? και ποια Ελληνικη να βαλω?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ναι μπορείς μια χαρά. Όλες οι official dev rom επιτρέπουν άμεσο ξεκλείδωμα!
Πήγαινε για την τελευταία Stable θα έλεγα. Νομίζω είναι η 7.3.1.0! -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι μπορείς μια χαρά. Όλες οι official dev rom επιτρέπουν άμεσο ξεκλείδωμα!
Πήγαινε για την τελευταία Stable θα έλεγα. Νομίζω είναι η 7.3.1.0!
Αυτη εννοεις xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-0-Xiaomi-Redmi-3/#files ? -
Είναι πιθανό να κλειδώσει ο bootloader με επιστροφή σε MIUI 7 και να μην ανοίγει η συσκευή.
Αν σου παρουσιάσει αυτό το θέμα απλά μπαίνεις fastboot, συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή, τρέχεις ξανά το unlock, ξεκλειδώνεις ξανά, επανεκκίνηση και θα είσαι έτοιμος.
Εναλλακτικά κατεβάζεις την τελευταία ελληνική developer 6.6.23 που είναι και αυτή MIUI 8. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι πιθανό να κλειδώσει ο bootloader με επιστροφή σε MIUI 7 και να μην ανοίγει η συσκευή.
Αν σου παρουσιάσει αυτό το θέμα απλά μπαίνεις fastboot, συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή, τρέχεις ξανά το unlock, ξεκλειδώνεις ξανά, επανεκκίνηση και θα είσαι έτοιμος.
Εναλλακτικά κατεβάζεις την τελευταία ελληνική developer 6.6.23 που είναι και αυτή MIUI 8.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πήγαν όλα ΤΕΛΕΙΑ και αρκετά πιο γρήγορα.
Νομίζω δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας. -
Σωστά τα λέει ο @NasDriver και ξέχασα να το αναφέρω. Αν πας θα Miui 7 άποψη μου είναι με το που τελειώσει η εγκατάσταση της ρομ πας πίσω στο κεντρικό μενού και κανείς ρεσταρτ στον bootloader (fastboot) και τσεκαρεις αμέσως αν έχει κλειδώσει. Αν έχει κλειδωσει ξεκλειδωνεις άμεσα με τα στοιχεία σου και μέρα ρεσταρτ για να ανοίξει σωστά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καλημερα !
πηγα να ξεκλειδωσω για μου βγαζει 'your device isn't supported...'
μετα πρεπει να πατησω το go σωστα? και μετα μοθ βγαζει τη σελιδα που ειχα κανει αιτηση πριν 3 ημερες.
εχει ρθει μνμ για ξεκλειδωμα.
εχω την 8 6.6.23
τι κανω λαθος? -
Το μήνυμα για ποιο account ήρθε? Δες αν στο μήνυμα έχει τον ίδιο αριθμό account με αυτό που σου βγάζει όταν συνδέεσαι στο unlock tool!
-
@JimEv για γράψε μας ακριβώς τα βήματα που έχεις ακολουθήσει να δούμε αν ξέχασες κάτι ή γενικά καταλάβουμε που κολλάει.
-
Ανοιξα το mi unlock,και οταν του παταω unlock κολαει στο 50% και μου λεει could not veridy device
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα