παιδια πραγματικα δεν καταλαβαινω κανω ολα τα βηματα μετα τα απο συνδεω το ξανασυνδεω και παλι το ιδιο κολλαει στο 50% και λεει cant verify device ...πραγματικα πολυ κουραστικο
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Κατά γράμμα όλες οι εντολές με όλους τους τρόπους με μηδέν αποτέλεσμα σταματά στο 50% ( επαναλαμβάνω αλλαξα θύρα και καλώδιο μπήκα και στο κινητό και στο pc και με τους κωδικούς μου αλλά και με των αριθμό τηλεφώνου τσεκαρίστηκαν όλα oem unlock κ.λ.π. το κινητό το λοκάρι στην Λάρισα, έχουν μπει οι drivers κ.λ.π. ) αλλά σταματά στο 50 % να ξανά ενημερώσω ότι πρώτη φορά χρησιμοποιείτε αυτός ο κωδικός ξεκλειδώματος.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν κάνεις κατα γράμμα αυτά που λέμε λογικά δεν θα έχεις θέμα.....
Λοιπόν τι κάνουμε τώρα............. -
άλλος υπολογιστής για να δοκιμάσεις να κάνεις unlock υπάρχει διαθέσιμος ?
-
-
Έχει τα vista ο άλλος υπολιστής, ενω αυτός που προσπαθούμε έχει τα 10άριΟ/H NasDriver έγραψε:
άλλος υπολογιστής για να δοκιμάσεις να κάνεις unlock υπάρχει διαθέσιμος ?
------------------------------------------------------------------------------------------------
Τι να συνχρονίσει ρε @geoanto555 μου έβγαλε την πιστη απο τις 14:30 παιδεύομαι και ακομα τιποτα, το κινητό το βλέπω από το pc μπαίνω fastboot τρέχει το ξεκλείδωμα μέχρι το 50% και μετά χαιρετίσματα. -
-
Την κατέβασα την έβαλα χύμα μέσα στο κινητό για μετά το ξεκλείδωμα αλλά τι το θες δεν μπορώ να ξεκινήσω το ξεκλείδωμα
-
ποια ρομ έχεις στην συσκευή σου τώρα ? Άνοιξέ την και ανέβασε μία φώτο το about phoneΟ/H derveni έγραψε:
Την κατέβασα την έβαλα χύμα μέσα στο κινητό για μετά το ξεκλείδωμα αλλά τι το θες δεν μπορώ να ξεκινήσω το ξεκλείδωμα
-
Beijing time 11:30
Προσπάθησε σε 3-4 ώρες που θα είναι μεσημέρι στο Τσαινα
You may think you can fly - but you better not try -
-
έχει την v7.5.2.0 με αυτήν ήρθε και θέλω να βάλω ΑΝ ΤΟ ξεκλειδώσω την stable v7.5.1.0 την ΕλληνικήΟ/H NasDriver έγραψε:
ποια ρομ έχεις στην συσκευή σου τώρα ? Άνοιξέ την και ανέβασε μία φώτο το about phoneΟ/H derveni έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα