@geoanto555 Σε ακούω τι κάνω μετά μπαίνω σε fastboot ποια Ελληνική θα βάλω χύμα αυτήν την Ελληνική stable v7.5.1.0
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
-
@geoanto555 Φορτώνει το αρχείο που έδωσες να κατεβάσω θα πάρει κανένα 10 λεπτό αυτό πιστεύω μετά τι κάνω για να μην χάνουμε χρόνο
-
-
Καλό πράγμα να είσαι αισιόδοξος << αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε >> πατρίδα
-
@geoanto555 @NasDriver @koko Ανακεφαλαιώνουμε όταν έρχεται με Αγγλοκινέζικη ΠΑΝΤΑ αναβάθμιση και μετά αυτο το αρχείο που έδωσε ο @geoanto555 έγινε αμέσως, Ερώτηση (1) θα δω κάτι στο κινητό είμαι σε fastboot ακόμη να το κλείσω το κινητό τώρα ??
Ερώτηση (2) και θέλω να περάσω μια ελληνική rom την stable v7.5.1.0 και να μην ξανα ασχολιθεί ο φίλος μου ούτε λο9γαριασμούς στο Mi Account ούτε τίποτα ακολουθώ αυτών των οδηγό ?? xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/
Δώστε σαφείς οδηγίες παρακαλώ -
-
Ο/H derveni έγραψε:
Δώστε σαφείς οδηγίες παρακαλώ
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για αρχή πάτα reboot στο πρόγραμμα μην έχεις κανα θέμα.. Μετά συνεχίζεις με τον οδηγό που έχεις αναρτησει.
Βάλε την 7,5,1 ειναι πολύ καλή
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) -
Ειδες τελικά που κάτι σου ξέφευγε και δεν ήσουν ξεκάθαρος να το δούμε και εμείς ώστε να γλυτωσεις ταλαιπωρία. Τέλος καλό όλα καλά μέχρι εδώ. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγη ώρα θα είσαι με Ελληνική και χαλαρός να ξεκινήσεις το στήσιμο.
Μην ξεχάσεις να περάσεις την ρομ μέσα στο κινητό χυμα όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα