Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@g.heretis θα μπω λίγο off topic αλλά... έτσι ξεκίνησα κι εγώ πριν ένα μήνα. Δεν είχα ιδέα καν τι είναι η rom σε ένα κινητό. Τώρα έχω αλλάξει 2-3 στο δικό μου (πειραματίζομαι να δω ποια μου ''κάθεται'' καλύτερα), έβαλα ελληνική στον αδερφό μου και σε μια φίλη μου. Και όλα αυτά με πολύ βοήθεια - υπομονή
από τον @geoanto555
Winners find a way, losers find an excuse -
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H NikoSoti έγραψε:
Με την global dev όμως δεν ξεκλειδώνει, σωστά;
Κατεβάζω gkalen stable και προχωράω!
Thnx για την άμεση ανταπόκριση guys!Xiaomi Mi 6 (6/64) -
-
-
Ο/H sm0k3 έγραψε:
Διστυχώς δν με αφήνει να περάσω dev rom με καμία παναγία.
δοκίμασε κανέναν "βοηθό" του Βούδα, του Μωάμεθ τότε ή με τον Βραχμαπούτρα!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά καλησπέρα... Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα κατά το κλείδωμα... Αφού το ξεκλείδωσα πρίν ένα μήνα είπα ότι ήρθε η μέρα να το ξανακλειδώσω... Έβαλα την γραμμή κώδικα και ξεκλειδώθηκε... Όταν πήγα να το ανοίξω... μου γράφει "Red State" και δεν έμπαινε... μετά από 15 επανεκκινήσεις το ξαναξεκλείδωσα και δούλεψε μια χαρά... Τι έφταιξε??? μήπως επειδή ήταν η ελληνική ρόμ???
-
Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Όταν πήγα να το ανοίξω... μου γράφει "Red State" και δεν έμπαινε.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
-
αν δεν την βλέπει την developer ο updater , κατέβασε το zip της κ πήγαινε από τον updater-->choose update package-->εγκατάσταση...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα