Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H kon.geo έγραψε:
οταν εισαι σε fastboot πως βλεπει το κιν στο "device manager" ;
Εννοείς αυτό το Android phone που βλέπω; μετά αν πατήσω πάνω του βγάζει Android bootloader interface
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
@fragsp, το Mi-4C έχει πρόβλημα με το unlock αλλά κοίτα λίγο και αυτό το θέμα με τους drivers όταν είσαι σε fastboot mode
Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) -
-
-
Ο/H Narsilea έγραψε:
Ο/H kon.geo έγραψε:
οταν εισαι σε fastboot πως βλεπει το κιν στο "device manager" ;
Εννοείς αυτό το Android phone που βλέπω; μετά αν πατήσω πάνω του βγάζει Android bootloader interface
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Από ότι διάβασα σωστά το βλέπει,
Ο λογαριασμός είναι σωστός σε τηλέφωνο και unlock tool, αλλά δεν έχω περάσει τον αριθμό στον λογαριασμό, πρέπει; έχω αφαιρέσει την sim ούτως ή άλλως από την συσκευή
Aποσυνδέσου από τον mi λογαριασμό σου και από το κινητό και από τον browser του υπολογιστή σου και τρέξε μόνο το mi unlock tool.
Επίσης έχεις ολοκληρώσει το 100% του verify στη σελίδα του mi λογαριασμού σου?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μου βγάζει στο 50%, οι δύο κάτω επιλογές δεν είναι ολοκληρωμενες (δεν το έχω μπροστά μου τώρα, κάτι για recovery phone και security questions
ε,ολοκλήρωσέ τες για....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
μακάρι....και μην ξεχάσεις να αποσυνδεθείς μετά και από εκεί και από το κινητό...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
[Guide] Unlocking the Mi4c Bootloader withou⦠| Xiaomi Mi 4C
Βρήκα και αυτό
Θα το δοκιμάσω το απογευμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες