@poulaki1976 πρωτα δοκίμασε να κατεβάσεις και να φλασάρεις κινέζικη με τον Updater και μετά πας σε fastboot λύση ..
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H poulaki1976 έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις
δοκιμασα και δεν ξεκλειδωνουν ενω εχω παρει εγκριση απο xiaomi
ουτε εγω βρηκα global dev rom και ειπα να ρωτησω πριν χωθω στο φλασαρισμα κινεζικης
παρεμπιπτοντος ποια μεθοδο να ακολουθησω απο τις παρακατω ?
[DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Xiaomi MIUI Official Forum
Ευχαριστω
-
-
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Ο/H poulaki1976 έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις
δοκιμασα και δεν ξεκλειδωνουν ενω εχω παρει εγκριση απο xiaomi
ουτε εγω βρηκα global dev rom και ειπα να ρωτησω πριν χωθω στο φλασαρισμα κινεζικης
παρεμπιπτοντος ποια μεθοδο να ακολουθησω απο τις παρακατω ?
[DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Xiaomi MIUI Official Forum
Ευχαριστω
-
Ο/H demakhs έγραψε:
μακάρι....και μην ξεχάσεις να αποσυνδεθείς μετά και από εκεί και από το κινητό...
Σορρυ ρε φίλε αλλά δεν βλέπω φως, πουθενά! Δεν λέει να ξεκλειδωσει με τίποτα, έκανα verify έκανα αποσυνδεση από όλα και τίποτα... Τίποτα! Δοκίμασα ωστόσο και σε άλλο ένα redmi note 3 pro που έχω και εκεί τίποτα! Γιατί τέτοια κατάσταση; και να ρωτήσω κάτι... Ξεκλειδωσε κάνεις πρόσφατα;;;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
λοιπον με την δευτερη μεθοδο με το miflash παταω flash και σε 0 δευτερα μου γραφει flash done και success
δεν επανακινει αυτοματα απο fastboot,επανακινω και δεν εχει αλλαξει τιποτα εχω την global stable.
Με την πρωτη μεθοδο δεν βγαζω ακρη,δεν υπαρχει πουθενα στον φακελο image της rom ο φακελος signed bin και το scatter.txt βγαζει προβλημα.Η rom που κατεβασα ειναι απο Xiaomi MIUI Official Forum
Εχω πελαγωσει
Εχετε να προτεινετε μια λυση/link διαδικασιας παρακαλω ? -
Ο/H poulaki1976 έγραψε:
λοιπον με την δευτερη μεθοδο με το miflash παταω flash και σε 0 δευτερα μου γραφει flash done και success
δεν επανακινει αυτοματα απο fastboot,επανακινω και δεν εχει αλλαξει τιποτα εχω την global stable.
Με την πρωτη μεθοδο δεν βγαζω ακρη,δεν υπαρχει πουθενα στον φακελο image της rom ο φακελος signed bin και το scatter.txt βγαζει προβλημα.Η rom που κατεβασα ειναι απο Xiaomi MIUI Official Forum
Εχω πελαγωσει
Εχετε να προτεινετε μια λυση/link διαδικασιας παρακαλω ?
2. έχεις κάνει έλεγχο αν είναι ξεκλείδωτο;
κοίτα και αυτούς τους οδηγούς
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. -
ok
μαλλον εκανα δουλεια
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
περιμενω να φορτωσει
φορτωσε
ολα καλα
ευχαριστω -
Ο/H Narsilea έγραψε:
Σορρυ ρε φίλε αλλά δεν βλέπω φως, πουθενά! Δεν λέει να ξεκλειδωσει με τίποτα, έκανα verify έκανα αποσυνδεση από όλα και τίποτα... Τίποτα! Δοκίμασα ωστόσο και σε άλλο ένα redmi note 3 pro που έχω και εκεί τίποτα! Γιατί τέτοια κατάσταση; και να ρωτήσω κάτι... Ξεκλειδωσε κάνεις πρόσφατα;;;
Κάπου είχα διαβάσει να πατήσεις μερικές φορές το find device μέσα από το Mi Account σου, από τον browser του υπολογιστή σου.
Επίσης το τελευταίο διάστημα έχουν πρόβλημα οι servers της xiaomi...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H Narsilea έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει να πατήσεις μερικές φορές το find device μέσα από το Mi Account σου, από τον browser του υπολογιστή σου.
Επίσης το τελευταίο διάστημα έχουν πρόβλημα οι servers της xiaomi...
Γράφει :Android phone πατάω πάνω του και γράφει Android fastboot phone, το έχω βάλει να κάνει find device κάνα δύο φορές και δουλεύει μια χαρά αυτή η επιλογή...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
EDIT γράφει Android bootloader interface -
Πάτα στο Android fastboot phone, δεξί κλικ, ενημέρωση, από τον υπολογιστή μου, xiaomi, XiaoMiFlash κ πήγαινε τέρμα να βρεις τον driver Google... Ποια συσκευή είπαμε έχεις??
Έχεις Εγκατεστημένο το miflash, ναι??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι το έχω, η συσκευή είναι redmi note 3 pro Kate, αλλά δεν έχω το pc μπροστά μου, ίσως σε κάνα 30' μπορέσω να το κανω(τώρα που βρήκα και έναν άνθρωπο να βοηθήσει άμεσα!)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα