Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H SV8PKJ έγραψε:
Μάλλον πρόβλημα του serves έχω προσπαθήσει αρκετά δύο μέρες mi5 αλλά τίποτα αν κατάφερετε και ξεκλειδωστε ενημερώστε
κανει κρα απο μακρια πως εχουν προβλημα
αναβαθμισα σε 6.10.11 dev china
ουτε και ετσι
εβαλα google play
μαζεψα ολες τις κινεζιες σε ενα φολντερ
και θα πορευτω ετσι -
-
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ούτε redmi note 4 ξεκλειδώνει με τίποτα ούτε με 4 διαφορετικούς λογαριασμούς ,άρα κάτι συμβαίνει με τους κινέζους !!
(ακόμα από το mi3 γράφεις, δε μπορείς να ξεκολλήσεις?)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ούτε redmi note 4 ξεκλειδώνει με τίποτα ούτε με 4 διαφορετικούς λογαριασμούς ,άρα κάτι συμβαίνει με τους κινέζους !!
(ακόμα από το mi3 γράφεις, δε μπορείς να ξεκολλήσεις?)
Χαχαχαχα θες να τα ακούσεις κυριακάτικο έτσι ;;;;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H aelarav έγραψε:
2 redmi 3s με 5 διαφορετικούς λογαριασμους με 3 υπολογιστες(windows10 ολοι) 3 μερες τωρα 1000 προσπάθειες..θα κλάψω στο τέλος
-
Εγώ glikoulis-takis όχι...εσύ θέλεις να τ ακούσεις ότι είσαι άσχετος..............
Γιώωωωωωωωωωργοοοοοοο ( @geoanto555) ...έλα βοήθα τον φίλο σου..τον πήρα από τα μούτρα!!!
Δώστου κανα πιστοποιητικό δεξιοτήτων και teamviewer-άσματος να μου το κολλήσει στη μάπα να μη "μιλάω"..... χα χα χα χα χα χα χα χα χα χαΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H DownUnder έγραψε:
Ο/H SV8PKJ έγραψε:
Μάλλον πρόβλημα του serves έχω προσπαθήσει αρκετά δύο μέρες mi5 αλλά τίποτα αν κατάφερετε και ξεκλειδωστε ενημερώστε
κανει κρα απο μακρια πως εχουν προβλημα
αναβαθμισα σε 6.10.11 dev china
ουτε και ετσι
εβαλα google play
μαζεψα ολες τις κινεζιες σε ενα φολντερ
και θα πορευτω ετσι
εγω παλευω με 2 mi4c
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιώωωωωωωωωωργοοοοοοο ( @geoanto555) ...έλα βοήθα τον φίλο σου..τον πήρα από τα μούτρα!!!
'Ολη μέρα teamviewerάζεται .. ακόμη και τώρα με αυτό ασχολείται.. -
Καλημέρα!
Ερώτηση προς ολους που δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν.
Στο en.miui.com εχετε κανει κανενα ποστ?
Αν όχι,ταραξτε τους στα thanks!
Θεωρω δεδομενο ότι είναι ενεργω το oem unlock από developers option.You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα