Δες αν κατεβαίνει το πρόγραμμα. Αν κατεβαίνει τότε εισαι οκ και χωρίς μήνυμα. Αν όχι τότε περιμένεις
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Απο εκεί το κοιτάω....
-
-
Γιατί θα βοηθήσει αυτό ??? !!!!!
-
Ο/H jobous έγραψε:
Γιατί θα βοηθήσει αυτό ??? !!!!!
-
3 μερα που περιμενω για Unlock...διαβασα οτι θελουν στο reason αληθινο λογο και οχι cοpy-paste στα κινεζικα. Οσα εχουν αντιγραφη-επικολληση θα τρωνε reject... Μαλλον εφαγα...Xiaomi Redmi Note 8T
-
Καλημέρα, @ntelos μην πω καμιά βαριά κουβέντα πρωί πρωί. Μία από τα ίδια και εγω. Το θέμα είναι ότι έβαλα κανονικό λόγο και όχι copy paste. Για να δούμε πόσο θα τραβήξει η ταλαιπωρία αυτή... Έχε χάρη που αξίζουν σαν τηλέφωνα, αλλιώς θα τα είχα στείλει στο διάολο....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπομονή παιδιά υπάρχει μία σχετική ταλαιπωρία τώρα τελευταία πράγματι !! Αλλά αξίζει ο κόπος .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
Ο/H ntel0s έγραψε:
διαβασα οτι θελουν στο reason αληθινο λογο και οχι cοpy-paste στα κινεζικα. Οσα εχουν αντιγραφη-επικολληση θα τρωνε reject...
@Tilemaxos42 δοκίμασε να συνδέσεις το τηλεφωνό σου στο mi flash και βάλε τη rom που θα σου βγάλει αυτό. Ενδέχεται να ξεκλειδώσεις και με αυτή που θα φλασάρειςWinners find a way, losers find an excuse -
Καλημέρα!
Σήμερα μου ήρθε η έγκριση του account μου για να ξεκλειδώσω το bootloader.
Προσπαθώ να περάσω την κινέζικη developer rom από το updater αλλά μου βγάζει το μήνυμα "couldn't verify update package".
Δοκίμασα το MiUnlock με την official global stable rom που έχω τώρα αλλά μου βγάζει σφάλμα στο 50% "couldn't verify device".
Τι μπορώ να κάνω για να προχωρήσω;;; -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα