Για ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο about phone, το unlock είναι για το Redmi Note 3 pro που έχεις στο προφίλ σου ?Ο/H mixalisxaral έγραψε:
Καλημέρα!
Σήμερα μου ήρθε η έγκριση του account μου για να ξεκλειδώσω το bootloader.
Προσπαθώ να περάσω την κινέζικη developer rom από το updater αλλά μου βγάζει το μήνυμα "couldn't verify update package".
Δοκίμασα το MiUnlock με την official global stable rom που έχω τώρα αλλά μου βγάζει σφάλμα στο 50% "couldn't verify device".
Τι μπορώ να κάνω για να προχωρήσω;;;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Δοκίμασε να κατεβάσεις και να περάσεις την global developer από εδώ MIUI 8 Global Beta ROM 6.8.18 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Όχι, μόνο από το επίσημο site: MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Να κατεβάσω και από το λινκ που μου έστειλες να δοκιμάσω;
Έχω δοκιμάσει και global developer και κινεζικη developer.
=============== Νοε 25th 2016, 2:13pm ===============
Για Redmi Note 3 Qualcomm πρεπει να κατεβάζω, σωστά; -
Η κινέζικη δεν μπαίνει πάνω στην global
Η global stable είναι ακόμα android 5 οπότε θες παλιά global developer android 5, αυτή που σου έβαλα είναι η τελευταία android 5 -
Α οκ, κατεβάζω λοιπόν... Ελπίζω να κάνω δουλειά επιτέλους...
-
πηρα σημερα στα χερια μου ενα redmi 3s για ενα φιλο με china dev, ξεκλειδωσα και περασα twrp αλλά μεσα απο recovery εκανα λαθος και πατησα να σβησει το τηλ και τωρα ειναι κολλημενο στο mi logo, κατεβαζω fastboot rom παλι china dev για να δοκιμασω με miflash αν ανοιξει, αν πανε ολα καλά και την περάσει θα ξανακλειδώσει το τηλέφωνο; ή επειδή το ξεκλείδωσα παραμένει;
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
κατεβαζω fastboot rom
Μπες ξανα βρε σε twrp όπως είσαι ...δεν έγινε κάτι.. -
δεν μπαινει το άτιμο, παταω το vol+ και power και αυτο ειναι κολλημενο στο logo μετα απο λιγο σβηνει και αναβει παλι με το logo
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
δεν μπαινει το άτιμο, παταω το vol+ και power και αυτο ειναι κολλημενο στο logo μετα απο λιγο σβηνει και αναβει παλι με το logo
Αν είναι ξεκλείδωτο ξανα-φλάσαρε το...
Αν όχι-----ξεκλείδωσε το. -
για δωσε πληροφορίες πως θα τσεκαρω αν ειναι ξεκλείδωτο; αλλά σε κάθε περίπτωση αφού μπαίνει μόνο σε fastboot πρέπει να ξαναφλασάρω dev έτσι;
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
αλλά σε κάθε περίπτωση αφού μπαίνει μόνο σε fastboot πρέπει να ξαναφλασάρω dev έτσι;
Όχι... θα δεις αν ειναι ξεκλειδωτο και αν δεν ξανα την διαδικασία flash την Ελληνική ρομ.
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα