το Mipc suite δεν αναγνωριζει την συσκευη ενω βλεπει κανονικα ενα αλλο redmi3 που εχω.επισης εχω εγκαταστησει και το mi flach. αλλα μπορω να δω κανονικα την συσκευη απο το pc αρκει να επιλεξω απο το κινητο 'Χρηση του usb gia 'Μεταφορα αρχειων (MTP)
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
To MiPCSuite έιναι λογικό να μη στο βλέπει καθώς έιναι Android 6 και ακόμα δεν υποστηρίζονται οι συσκευές με android 6.
Αλλά κάνε αυτό που σου είπα για να βάλεις μια official rom. Και μετά κάνεις ότι θέλεις -
ξεκιναω και η παναγια μαζι μας...
-
Μην αγχώνεσαι. Μην παραβλέπεις βήματα, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις 100%.
-
ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!! ολα καλα,τωρα πρεπει να περιμενω την επιβεβαιωση του unlocκ για να βαλω την ελληνικη?
-
Ναι μόλις πάρεις το ΟΚ, ξεκλειδώνεις με το MiUnlock tool, φλασάρεις TWRP, περνάς ελληνική. ιζι πιζι που λέν στο χωριό!
-
-
Ρε τσακάλια ,πείτε καμια ιδέα πως θα κάνω ξανά αίτηση με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό.
Δεν βλέπω να το ξεκλειδώνουν το παλιό id.
έχει ένα καρο νήματα στο επίσημο forum και δεν απαντάνε σε κανέναν,εκτος του κλασικού..try again. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εχει βγει η νεα εκδοση miflashunlock 1.1.111 en οσοι εχετε προβλημα με το ξεκλειδωμα του bootloader δοκιμαστε κι αυτη την εκδοση : en.miui.com/forum.php?mod=atta…yOTQ4MzM5fDQxODQyOQ%3D%3D
-
Μάλλον θα πρέπει να κάνεις πρώτα πλήρη διαγραφή του λογαριασμού σου και μετά ξανά νέα !
Mi Account - Deleting an account
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα