Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
50% - couldn't verify device
Τι noob-ίστικες ερωτήσεις κάνεις κ συ ώρες ώρες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι noob-ίστικες ερωτήσεις κάνεις κ συ ώρες ώρες!!!
Είπα μήπως βγάζει να συνδέσει την συσκευή. -
Ώπως στα είπε δεν την βρίσκει την κινητάρα μου !!!!!
-
-
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εχω το note3 και αύριο θα έχω το νοτε3προ. Το πρώτο το ξεκλειδωσα με αίτηση στην χιαομι. Πως θα ξεκλειδωσω τώρα και το δεύτερο; υπόψιν ότι θέλω να έχω και τα οποία δύο τηλέφωνα με τον ίδιο λογαριασμό. Δεν νομίζω με το που θα ξεκλειδώσει στο νέο να κλειδώσει το παλιο. Αυτό το ρωταω γιατί νομίζω ότι στην ουσία το ξεκλειδωμα γίνεται στον λογαριασμό σου και όχι στην συσκευή. Έχω δίκιο ή όχι,; Πως θα ξεκινήσω την διαδικασία ξεκλειδωματος του προ χωρίς να αλλάξει κάτι στο απλό νοτε3;
-
ξεκίνα πρώτα με το ένα και μετά με το άλλο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα παιδιά! Μετά από μέρες με τον βασικό μου λογαριασμό και χωρίς να μπορώ να πάρω εκ νέου έγκριση για ξεκλείδωμα,έφτιαξα έναν δεύτερο με το δεύτερο mail που έχω. Αιτηθηκα με τον νέο λογαριασμό, πηρα έγκριση, συνδεθηκα στον νεο λογαριασμό στο κινητό και ξεκλείδωσω. Έπειτα συνδεθηκα και πάλι στον παλιό λογαριασμό, έκανα έλεγχο και είναι η συσκευή εμφανίζεται ξεκλειδωτη . Η διαδικασία θεωρείτε είναι σωστή;
-
Πρώτα από όλα θα πρέπει να περάσει μήνας για να ξεκλειδώσεις δεύτερο τηλέφωνο με τον ίδιο λογαριασμό , δεύτερον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έχεις και στα δύο τον ίδιο λογαριασμό ,και τρίτο όταν ξεκλειδώνεις μία συσκευή δεν σημαίνει ότι κλειδώνει μία άλλη .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά! Μετά από μέρες με τον βασικό μου λογαριασμό και χωρίς να μπορώ να πάρω εκ νέου έγκριση για ξεκλείδωμα,έφτιαξα έναν δεύτερο με το δεύτερο mail που έχω. Αιτηθηκα με τον νέο λογαριασμό, πηρα έγκριση, συνδεθηκα στον νεο λογαριασμό στο κινητό και ξεκλείδωσω. Έπειτα συνδεθηκα και πάλι στον παλιό λογαριασμό, έκανα έλεγχο και είναι η συσκευή εμφανίζεται ξεκλειδωτη . Η διαδικασία θεωρείτε είναι σωστή;
Aρα στη ουσία έχεις ξεκλειδώσει με official τρόπο οπότε προχωρας !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι μέσω της miui. Απλά με τον λογαριασμό που έχω τωρα και έχω και το cloud, δεν μου έδινε καν το δικαίωμα να αιτηθω. Απλά μετα το ξεκλείδωμα με τον δεύτερο το γύρισα ξανά εδώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα