Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Πρόσφατα πήρε ένα redmi pro ένας φίλος και επειδή το ψάχναμε γενικά με τις rom θυμάμαι ότι δεν είχε βγει official global stable, ωστόσο αυτό ''MIUI Global 8.0 / Stable 8.0.0.1 ( MHQMIDG ) '' μου φάνηκε official rom γι αυτό και η απορία μου...Winners find a way, losers find an excuse
-
Ωπα Ωπα... Μισό.... Δεν είδα καλά... Δεν γράφει CN. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κάτι στην επίσημη ιστοσελίδα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κι εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση. Η rom που γράφει ο biotal φαίνεται official ωστόσο για το redmi pro δεν έχει βγει official global stable. Κάτι δε μου κολλάει...Winners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ωπα Ωπα... Μισό.... Δεν είδα καλά... Δεν γράφει CN. Παρόλα αυτά δεν βλέπω κάτι στην επίσημη ιστοσελίδα.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καινούριες φουστιες των Κινέζων για να μην φαίνεται unofficial η ρομ;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Θα τα προσπαθήσω όλα αυτά το Σαββατοκύριακο που θα βρω χρόνο και αν χρειαστεί θα επανέλθω.Όπως και να έχει ευχαριστώ.
-
-
-
Ευχαριστώ biotal. Δε μπορώ να καταλάβω από εδώ αν είναι fake rom παρα μόνο επειδή έψαξα στο site της miui και είδα ότι δεν έχει βγάλει global stable για το redmi pro. Άρχισαν καινούρια κόλπα οι κινέζοι για να ''κρύβουν'' τις fake rom...
Anyway ακολούθησε τους οδηγούς προσεκτικά και με ακρίβεια και ότι χρειαστείς εδώ θα σε βοηθήσουν τα παιδιάWinners find a way, losers find an excuse -
Θετική απάντησηΒλέπω οι Κινέζοι προσπαθούν τις κάνουν να μοιάζουν πιο πολύ με official και να μην αναγνωρίζονται εύκολα αλά το 1 στο τέλος δείχνει ότι είναι unofficial. ΟΙ official ο τελευταίος αριθμός είναι 0
Redmi note3 proΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστή η παρατήρηση!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα