Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω αν κάνω κατι λάθος αλλά κοντεύω να τρελαθώ. Έκανα την Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi που είπε ο Γιώργος κατέβασα το SP_Flash_Tool_v5.1620_Win και την omega_images_7.3.30_20170330.0000.00_6.0_cn που είναι η Developer Rom για το Redmi Pro (δεν κατέβασα τους drivers που έλεγε στο link Any mobile under the sun: Flash Stock ROM with SP Flash Tool on Redmi Note 3 γιατί έλεγε ότι είναι για το Redmi note 3 και υπέθεσα ότι κανουν οι drivers από την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση) για να κάνω flash την γνήσια rom αλλά τρέχοντας το SP_Flash_Tool_v5.1620_Win μου βγάζει το λάθος που σας έχω σαν συνημμένο και δεν περνάει την γνήσια rom.Ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Πρέπει να επιλέξεις firmware update αντί για download only στο drop down. Επίσης βλέπω πολύ μεγάλη διαδρομή προς τα αρχεία της rom. Καλό θα ήταν να μην είναι τόσο μεγάλη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χαχα μάλλον τεράστια διαδρομή θες να πεις Γιώργο !!!! Καλό θα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
άρχισαν και σένα οι οφθαλμοί σου, να αναβοσβήνουν σαν τα αλάρμ του Γιώργου??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Στη διαδρομή προς τα αρχεία της ρομ λοιπόν... το μέγεθος παίζει ρόλο!
-
Θέλει να περάσεις το cust.img και να αντικατασταθεί το παλιό μέσα στο φάκελο της rom όπως λέει ο οδηγός. Μπορείς να το βρεις στο τρίτο Link της υπογραφής μου. Omega cust image.
Ρε φίλε ειλικρινά, χαράς την υπομονή σου. Είχες την απάντηση στα προβλήματα μου στο άρθρο αλλά είχα πελαγώσει τόσο πολύ που δεν την έβλεπα.Τέλος πάντων τα κατάφερα και έβαλα την rom μόνο που το πρόβλημα μου παραμένει ακριβός το ίδιο και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Μήπως κάνω κάτι λάθος;
-
Αν έβαλες China Developer και δεν ξεκλειδώνεις ίσως έχεις παραλείψει κάποια από τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στον οδηγό για ξεκλείδωμα του bootloader. Διάβασε καλά και εδώ είμαστε.
EDIT... Δες και αυτά τα tips provided by @demakhs
-
Γιώργο δεν νομίζω να έχω παραλείψει κάτι.Δεν είναι και πολλά αυτα που πρέπει να κάνω. Όσο για την Rom την κατέβασα από σαν Redmi Pro Latest China Developer Version Fastboot File Download από την Xiaomi. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
-
Έχει κάποια επιλογή για OEM unlock μέσα στις Επιλογές Για Προγραμματιστές (Developer Options); Αν ναι πρέπει να είναι ενεργό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα