ναι στην συσκευη τον εχω βαλει.η παλια συσκευη ειναι κλειστη ετσι κ αλλιως..
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
έγινε μεταφορά εδώ...μία φώτο με το μήνυμα λάθους που σου βγάζει στο unlock tool ?
-
Αυτο βγαζει
-
πήγαινε στο μενού επιλογές για προγραμματιστες, κατάσταση ξεκλειδωματος ΜΙ και σύνδεσε το λογαριασμό σου σε αυτό το τηλ. κάνε reboot σε fastboot και προσπάθησε ξανα να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
κάτω ακριβώς από το μήνυμα έχει οδηγίες τι πρέπει να κάνεις.
-
εκανα την κινηση απ το μενου κ λογικα σε 72 ωρες αν το δοκιμασω θα ειναι οκ οπως μου λεει.
-
Λοιπόν, κατέβασα το Unlock tool, μπήκα σε fastboot με Power και Volume down πατώντας τα με διαφορά δευτερολέπτου, έκανα sign in με τον Mi λογαριασμό και μου βγάζει σφάλμα: Couldn't verify device...
-
Ο/H George Katarachias έγραψε:
Λοιπόν, κατέβασα το Unlock tool, μπήκα σε fastboot με Power και Volume down πατώντας τα με διαφορά δευτερολέπτου, έκανα sign in με τον Mi λογαριασμό και μου βγάζει σφάλμα: Couldn't verify device...
-
Aυτή είναι η φωτογραφία...
-
Είσαι σε fastboot mode ? Δεν δείχνει να το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, θα έπρεπε να υπήρχε μία συσκευή android device > android bootloader interface
-
Έχει μιά τέτοια συσκευή, και γράφει Samsung Android Phone > Android Bootloader Interface. Μάλιστα όταν αποσυνδέω το κινητό εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται όταν το επανασυνδέω...
Αλλά Samsung με το Xiaomi κινητό μου??? Λέτε να αναβαθμίζεται??? -
Επέλεξέ την > δεξί κλικ > διαγραφή > θα επιλέξεις και διαγραφή προγράμματος οδήγησης > ΟΚ
Αναζήτηση για νέες συσκευές και πες μας πως την αναγνώρισε μετά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα