Πάτησε πρώτα το volume down κράτα το πατημένο, και μετά το power. Θα νιώσεις τη δόνηση ότι ανάβει το κινητό. Μην το αφήσεις το Volume down μέχρι να δεις το fastboot.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Τα κρατάς καλά ταυτόχρονα και τα δύο και κάνει reboot ??
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ή πρώτα το power κ καπάκι το vol-
ή πρώτα το vol - κ καπάκι το power
ή απολύτως ταυτόχρονα και τα δύο
...πατημένα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εγινε κομπλε ευχαριστω
-
το δικό μου έπιασε ή των άλλων?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Του @George Kaggelaris δοκίμασα πρώτο και έπιασε!
=============== Ιουλ 19th 2017, 10:10pm ===============
Τι διακινδυνεύω ξεκλειδώνοντας τον bootloader; Μου λεει κατι οτι κινδυνευουν να κλαπουν τα αρχεια οτι το δαχτυλικό αποτύπωμα και αλλα ειδη προστασιας δεν θα ειναι πλεον ασφαλη. τι ισχυει απο ολα αυτα; -
Ο/H BiLLyTheRoBoT έγραψε:
Τι διακινδυνεύω ξεκλειδώνοντας τον bootloader; Μου λεει κατι οτι κινδυνευουν να κλαπουν τα αρχεια οτι το δαχτυλικό αποτύπωμα και αλλα ειδη προστασιας δεν θα ειναι πλεον ασφαλη. τι ισχυει απο ολα αυτα;
You may think you can fly - but you better not try -
Ωραία το ξεκλείδωσα!!
-
-
Και να το ξανά ξεκλειδώσεις, επίσης!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε xiaomi mi6 έκανα σημερα τη διαδικασία της αίτησης για να μου επιτρέψουν το ξεκλείδωμα του bootloader.
Η έγκριση μου ήρθε μετά από περίπου μισή ώρα.
Τώρα προσπαθώ μέσω του mi unlock tool να ξεκλειδώσω τον bootloader και σε πάνω από 6-7 προσπάθειες μου βγάζει το μήνυμα :
Η συσκευή έχει muiu global 8.2 stable rom.
Τι παίζει και μου λέει couldn't verify device, ενω προηγουμένως η εφαρμογη μου αναγνωρίζει το κινητο σε bootloader mode ;;;
Μήπως πρώτα θα πρέπει να περιμένω υποχρεωτικά 72 ωρες και μετά να χαρώ ή παίζει τίποτα άλλο ;;;; -
Υπάρχει νεότερο unlock tool με αυτό θα δουλέψει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα