Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
δοκιμασε να περασεις στο κινητο αλλη rom την official κινεζικη ή global την τελευταια , developer ή stable ,και ξανακανε την διαδικασια, με αυτο εδω το εκανες unlock ?Έκδοση προϊόντος 2.3.803.10
-
-
Ο/H Akisz750 έγραψε:
Η διαδικασία είναι η εξής , εφόσον έχουμε official rom , ή εάν δεν έχουμε περνάμε official κατά προτίμηση developer, εφόσον όπως έχεις εσύ άδεια για ξεκλείδωμα , μπαίνεις σε fastboot mode ,συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή εφόσον ζητηθεί αυτό από το τελευταίο mi unlock tool και ξεκλειδώνεις.
Ξεκλείδωσε πρώτα και συνεχίζουμε μετά με τα υπόλοιπα. -
συγνωμη παιδια σας ζαλισα ολα αυτα που μου λετε τα καταλαβα απλα σας εξηγω οτι οταν προσπαθω να κανω update απο κινητο μεσω του zip της developer rom που εχω περασει στο κινητο μου γραφει αδυναμια επαληθευσης ενημερωσης.και αν δε κανω αυτο το βημα δε παει παρακατω απο οτι ειδα στον οδηγο του φιλου εδω περα.οταν δοκιμασα απο το unlock χωρις να περασω την την rom μου εγραφε couldnt unlock και μια δφορα εγραψε after 50 hours of trying to unlock the device .και σταματαγε μια φορα στο 55 % και αλλη στο 99%.
-
Ο/H Akisz750 έγραψε:
και μια δφορα εγραψε after 50 hours of trying to unlock the device
-
Από τη στιγμή που συνδέουμε το κινητό μας στο mi unlock, αφού έχουμε πάρει άδεια, ξεκινά μια αντίστροφη μέτρηση 72 ωρών και μόλις περάσουν ξεκλειδώνει. Τώρα πόσες ώρες σου βγάζει;
-
-
ευχαριστω παιδια για το χρονο σας θα περιμενω απο οτι λετε 50 ωρες ακομα και βλεπουμε βαζω 1 φωτο τα στοιχεια του κινητου και οι ROM ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Α <miui_HMPro_7.6.10_23a1e657f8_6.0 ΚΑΙ Β<miui_HMPro_V8.1.2.0.MHQCNDI_7a17cf4e05_6.0.αυτες τις ROM ΕΒΑΛΑ στο κινητο και μου εβγαζε αδυναμια εκτελεσης οταν πηγα να κανω update πριν ξεκλειδωσω .μετα οταν πηγα χωρις να περασω τη rom στο update μπας και γινει κανενα θαυμα μου εγραψε αυτο για τις 50 ωρες.ευχαριστω και παλι υπομονη φανταζομαι για 50 ωρες
-
-
Όπως στα λέει ο Μανώλης , δεν υπάρχει official global rom για το redmi pro αλλά εάν είσαι τυχερός πλέον ξεκλειδώνουν και πολλά έτσι
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα