να περιμενω 50 ωρες η να το δοκιμασω με τον οδηγο που μου δειξατε απευθειας?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Όπως και να χει πρέπει να περιμένεις. Οπότε δοκίμασε όταν έρθει η ώρα όπως είσαι. Αν δεν ξεκλειδώσει, τότε περνάς στον οδηγό.
-
Ευχαριστώ πολυ
-
@Akisz750 τσέκαρες εάν ο bootloader όντως είναι κλειδωμένος;
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
περνα official rom με αυτο τον οδηγο Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi ελεγχει και αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος .και σου προτεινει ποια rom να βαλεις
-
Εγώ έκανα αίτηση την Δευτέρα και μου ήρθε επιβεβαίωση. Αλλά σήμερα έβαλα το κινητό για πτώτη φορά να το κάνω unlock. Λέει το μήνυμα after 72 hours. Αν κατάλαβα καλά αυτό σημαίνει να περιμένω 3 ημέρες. Σωστά?
-
-
επανερχομαι στο προηγουμενο... ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν !!!-Στο κινητο περάστηκε με επιτυχία stable 8.5.2 στο redmi note 3 hennessy official κινεζικη,,, με το XiaoMiTool-XMT_0.4.0.1...την τεταρτη θα με αφησει να το κανω unlock.
το κινητο εγινε unlock με το miflash_unlock Στο κινητο περάστηκε με επιτυχία xtrv stable 8.5.2 ελληνικη.Το μονο μου εβγαλε error στο twrp log αυτο εδω [ failed to mount 'oem' (invalid argument) ] τι ειναι αυτο ? -
Μη δίνεις σημασία. Εφόσον μπήκε η ελληνική, όλα καλά.
-
οκ απλα για να ξερουμε τι μας γινεται...απο'τι διαβασα ειναι θεμα με το twrp και θελει σε fastboot να μπει η rom..αλλα αυτο γινεται???
-
Καλημέρα. Έχω τη ρομ που είναι στη φωτό. Πήρα προχθές έγκριση για ξεκλείδωμα bootloader, προσπάθησα με το unlock tool να ξεκλειδώσω χθες και σήμερα από 5-6 φορές αλλά τίποτα. Πόσο καιρό να προσπαθώ; Δεν θέλω να φλασάρω άλλη ρομ. Θέλω να το rootάρω.
-
Όταν προσπάθησες κάτι σου έγραφε για θυμήσου ? Λογικά 72 ώρες σου έγραψε, όταν λοιπόν παρελθουν οι ώρες το ξεκλειδώνεις, τα υπόλοιπα όταν ολοκληρωθεί αυτό το βήμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα