Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H sacs έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Sorry νόμιζα ότι θα περνούσες xtrv , άρα περνάς TWRP και κάνεις install το supersu και κάνεις reboot. -
ευχαριστω παιδια με το xiaomi tool περασα developer rom και μετα το ξεκλειδωσα το bootloader.παω να βαλω την ελληνικη rom ακολουθωντας τον οδηγο που εχει εδω ενω τα εχω κανει μεχρι στιγμης ολα σωστα νομιζω. οταν παω στο cmd να γραψω devices μου γραφει is not recognized as an internal or external command.operable program or batch file.Μηπως ξερει κανεις τι λαθος κανω?ευχαριστω
-
Ανέβασε ένα screenshot με το σφάλμα αν μπορείς
-
-
ναι ειναι ενεργοποιημενο το usb debuging
-
Η εντολή είναι
fastboot devices
γι αυτό δεν την αναγνωρίζει. -
Του τα είπα Ειρήνη και στο άλλο νήμα.
-
ναι το ειδα στο αλλο νημα δε το ηξερα .δλδ σε αυτο το βημα πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο που εβαλες για φλασαρισμα TWRP? και μετα να συνεχισω κανονικα με τις οδηγιες για τη rom?ευχαριστω
=============== Αυγ 28th 2017, 1:30pm ===============
εβαλα την ελληνικη ρομ ολα καλα σουπερ καμια σχεση με τις αλλες.ευχαριστω για τη βοηθεια τα παιδια εδω περα γιατι ειμαι τελειως ασχετος με αυτα.μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιος οδηγος πως κανουμε root το redmi pro οταν εχω βαλει την ελληνικη ρομ \xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.6.10 ???και αν θελω να αλλαξω ρομ ελληνικη παντα κανω update η κανω τα ιδια βηματα που εκανα για να βαλω τη ρομ μετα το ξεκλειδωμα του Bootloader?ευχαριστω πολυ -
Όσον αφορά το root, βρίσκεις το αρχείο supersu.zip και το φλασάρεις μέσω twrp.
Όσον αφορά την ενημέρωση της ελληνικής ROM, την κάνεις πάντα μέσα από twrp, ακολουθώντας σχεδόν τα ίδια βήματα που έκανες για να βάλεις τη ROM για πρώτη φορά. Απλά τότε κάνεις wipe μόνο dalvik cache και cache, τίποτα άλλο. -
ευχαριστω φιλε αλλα επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος τι εννοεις φλασαρισμα μεσω twrp?σορρυ που σε ζαλιζω
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα