Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα στην ομάδα φοράω αυτή εδώ τη ρομ στο redmi note 3 pro και θέλω να ξεκληδωσω τον bootloader πια ρομ πρέπει να περάσω και με πιο πρόγραμμα την περνάω για να μπορέσω να τον ξεκληδωσω, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι! Και θέλω να βάλω μια ρομ από εδώ από την ελληνική ομάδα! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Προσπάθησε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι , enable oem unlock , enable usb debbuging, στο developer options, λογαριασμό mi βάλε στο κινητό σε λογαριασμό που έχεις δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Κατέβασε το τελευταίο mi unlock tool , βάλε το κινητό σε fastboot mode και όταν στο ζητήσει το mi unlock tool σύνδεσε το κινητό και ξεκλείδωσε ,εάν έχεις τον λογαριασμό ήδη εγκατεστημένο πάνω από 72 ώρες ξεκλειδώνεις αμέσως. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Προσπάθησε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι , enable oem unlock , enable usb debbuging, στο developer options, λογαριασμό mi βάλε στο κινητό σε λογαριασμό που έχεις δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Κατέβασε το τελευταίο unlock tool , βάλε το κινητικό σε fastboot mode και όταν στο ζητήσει το mi unlock tool σύνδεσε το κινητό και ξεκλείδωσε ,εάν έχεις τον λογαριασμό ήδη εγκατεστημένο πάνω από 72 ώρες ξεκλειδώνεις αμέσως.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με official Global Rom 8.2.1 τρέχω το unlock tool, συνδέομαι στο λογαριασμό μου αλλά μου βγάζει μήνυμα "your device isn't supported by Mi unlock και μου προτείνει να πάω να κάνω αίτηση. Αίτηση όμως έχω ήδη κάνει από τον περασμένο Οκτώβριο 2016. Αρα έχω πάρει έγκριση. Γιατί δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω;
-
Αν έχεις καιρό μπορεί να έχει ανακληθεί η άδεια σου. Τσέκαρε το.
-
Ακριβώς όπως στο είπε ο Ζήσης μάλλον στην έχουν ανακαλέσει
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραία. Και πώς την επαναφέρω;
-
-
Ok. Ευχαριστώ. Πάω δηλαδή για complaint στο forum της Xiaomi να εξετάσει την αίτηση για ενεργοποίηση άδειας εκ νέου. Νομίζω θα το αφήσω για την ώρα σε Official Global Stable. Δεν θα έρθει η νέα version MIUI 9 το Σεπτέμβριο;
-
Ο/H leas1968 έγραψε:
Ok. Ευχαριστώ. Πάω δηλαδή για complaint στο forum της Xiaomi να εξετάσει την αίτηση για ενεργοποίηση άδειας εκ νέου. Νομίζω θα το αφήσω για την ώρα σε Official Global Stable. Δεν θα έρθει η νέα version MIUI 9 το Σεπτέμβριο;
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
Έκανα πριν από πέντε λεπτά αίτηση για ξεκληδωμα του bootloader γιατί είχε περάσει καιρός από την πρώτη φορά που είχα κάνει και η απάντηση μου ήρθε μέσα σε 5 λεπτά για να το ξεκληδωσω! Μπράβο ταχύτητα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα