Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Υπαρχει καποιος χρονικος περιορισμος οσο αφορα το μετα απ τις 72ωρες? Γιατι θα βρισκομαι εξωτερικο και θα γυρισω Δευτερα πρωι.
-
Στις 72 ώρες και πάνω ξεκλειδώνεις δεν τρέχει κάποια προθεσμία μετά, ξεκλείδωσε όποτε θέλεις αρκή να μην ανακληθεί το δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Τρείς μήνες για το πρώτο ξεκλείδωμα, ένα ξεκλείδωμα τον μήνα , μόνο το πρώτο ξεκλείδωμα πρέπει να γίνει εντός του τριμήνου, μετά αν δεν ανακληθεί η άδεια ισχύει εις το διηνεκές. -
παιδια καλησπερα.περιμενω ενα note 3.για να μην χανω χρονο πηγα βαση οδηγου να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα.στο τελος που βαζω τον κωδικο που μου στελνει με sms μου βγαζει ενα μηνυμα στα κινεζικα.το εκανα μεταφραση και μου λεει αν ειναι δικη μου η ip.παταω το οκ και δεν γινεται τιποτα.ξερετε τι πρεπει να κανω?
-
Μήπως σου λέει ότι έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από την συγκεκριμένη ip ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nikpro13 έγραψε:
παιδια καλησπερα.περιμενω ενα note 3.για να μην χανω χρονο πηγα βαση οδηγου να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα.στο τελος που βαζω τον κωδικο που μου στελνει με sms μου βγαζει ενα μηνυμα στα κινεζικα.το εκανα μεταφραση και μου λεει αν ειναι δικη μου η ip.παταω το οκ και δεν γινεται τιποτα.
You may think you can fly - but you better not try -
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙ3W.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ.
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H nikpro13 έγραψε:
παιδια καλησπερα.περιμενω ενα note 3.για να μην χανω χρονο πηγα βαση οδηγου να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα.στο τελος που βαζω τον κωδικο που μου στελνει με sms μου βγαζει ενα μηνυμα στα κινεζικα.το εκανα μεταφραση και μου λεει αν ειναι δικη μου η ip.παταω το οκ και δεν γινεται τιποτα.
-
-
-
Καλησπερα παιδιά!Κάτοχος από χθες του εκπληκτικού MI 6!!!πάω να κάνω κατευθείαν ξεκλείδωμα και μου βγάζει couldn't verify device.ξερει κάνεις τι παίζει??προηγούμενο κινητό redmi note 3 pro το είχα ξεκλειδωσει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα