Ποια rom φοράς; Ανέβασε ένα screenshot απο το about phone. Αν έχεις stable πιθανό να θέλει dev για να ξεκλειδώσεις.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
-
Αρα κατεβαζω τη dev και ξαναπροσπαθω
-
λοιπον φοράς official global stable. Κατέβασε από την xiaomi την τελευταία official global developer για το sagit και πέρασε την μέσα από τον updater του κινητού σου.
Κατόπιν ξαναπροσπάθησε να κάνεις αυτά που σου έγραψε ο Χρήστος. -
@soiler Κάτι τελευταίο όταν ανεβάζεις συνημμένα έχει και την επιλογή μικρογραφία διόρθωσε όλα αυτά που ανέβασες παράδειγμα
-
Να επιβεβαιώσω και εγώ, το mi6 Sagit θέλει developer rom για ξεκλείδωμα.
Μπράβο @amavroudis το έπιασες με την μία. -
-
-
-
Σε καινούργιο Mi Mix 2 με 9.2.3 stable δεν μπορώ να κάνω unlock το bootloader. (μου βγάζει το μήνυμα 10008 και τα κινέζικα)
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το plexvpn να λειτουργήσει (μου βγάζει μήνυμα run out of time....) οπότε δεν μπορώ να συνδεθώ με κινέζικη IP. Κάνω κάτι λάθος? Έχω φάει κάνα 3ωρο να διαβάζω και να προσπαθώ αλλά τίποτα....
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ μα πολύ χρήσιμη -
Ο/H l_themis έγραψε:
Σε καινούργιο Mi Mix 2 με 9.2.3 stable δεν μπορώ να κάνω unlock το bootloader. (μου βγάζει το μήνυμα 10008 και τα κινέζικα)
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το plexvpn να λειτουργήσει (μου βγάζει μήνυμα run out of time....) οπότε δεν μπορώ να συνδεθώ με κινέζικη IP. Κάνω κάτι λάθος? Έχω φάει κάνα 3ωρο να διαβάζω και να προσπαθώ αλλά τίποτα....
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ μα πολύ χρήσιμη
Μπορείς να ανεβάσεις ένα Screenshot από τις Ρυθμίσεις ώστε να δούμε ποια Miui Version φοράει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα