Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Κανε αυτό που σου έγραψε ο @derveni. Και ανέβασε screenshot.
Δες και εδώ
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c -
Ποιες ρυθμίσεις λεβέντη μου ?
=============== Φεβ 3rd 2018, 1:45am ===============
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κανε αυτό που σου έγραψε ο @derveni. Και ανέβασε screenshot.
Δες και εδώ
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
-
-
Κλειδωμένος είσαι επόμενος άρχισε τον οδηγό που σου έβαλε ο @amavroudis και κατέβασε της rom που λέει ο οδηγός ακολούθησε κατά γράμμα και θα έχεις 100% επιτυχία μην το φοβάσαι
-
Ο/H derveni έγραψε:
Κλειδωμένος είσαι επόμενος άρχισε τον οδηγό που σου έβαλε ο @amavroudis και κατέβασε της rom που λέει ο οδηγός ακολούθησε κατά γράμμα και θα έχεις 100% επιτυχία μην το φοβάσαι
=============== Φεβ 3rd 2018, 2:13am ===============
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c Αυτό είναι official ξεκλείδωμα? Τελικός σκοπός μου είναι να περάσω την ArΩma.13.420 -
Αν εσύ το έχεις ξεκλειδώσει με δική σου άδεια μπες και ξεκλείδωσε Καρντάση, αν ήταν ξεκλείδωτο τότε ακολούθησε αυτόν τον τρόπο και κάνε αίτηση ώστε να ξεκλειδώσεις με την δική σου άδεια.
-
Ο/H movieland έγραψε:
Γεια σας παιδιά έπιασα λοιπόν το mi4c με την αρχαία stable 8.2 και πήρα την γενναία απόφαση να το εκσυγχρονίσω, πέρασα την ★ Xiaomi Mi 4c Latest China Stable Version Fastboot File Download (δεν έχει Ελληνικά μέσα Αγγλικά με το ζόρι και πολύ Κινέζικο) προσπαθώ τώρα να ξεκλειδώσω τον bootloader που κλείδωσε και μου βγάζει συνέχεια current account cannot unlock this device, καμμιά ιδέα?
Hi,
Greetings from Xiaomi!
Thank you for contacting Mi Customer Support.
I understand that you wish to unlock the bootloader of your device again. I would like to inform you that there is only one Mi Account that can be ued to unlock one device only once hence would request you to try unlocking the bootloader with another Mi Account ID. We regret any inconvenience this may cause you.
Τι έγινε ρε παιδιά?13.420 -
Δεν μας είπες πότε αν είχες άδεια ? Αν ξεκλειδώσεις ? Η αν σου αφαιρέθηκε ?
-
Ο/H derveni έγραψε:
Δεν μας είπες πότε αν είχες άδεια ? Αν ξεκλειδώσεις ? Η αν σου αφαιρέθηκε ?
13.420 -
Βαλε φώτο με το μήνυμα λάθους που βγάζει στο unlock tool !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα