Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Βαλε φώτο με το μήνυμα λάθους που βγάζει στο unlock tool !
13.420 -
ΟΚ...θα περιμένουμε...από το μήνυμα λάθους εξαρτώνται πολλά
-
Μάλλον τώρα που το σκέφτομαι έκανα βλακεία προχθές, πριν περάσω την Κινέζικη και κλειδώσει δοκίμασα το mi unlock να δω αν έχει άδεια αλλά έφτασα μέχρι το ξεκλείδωμα, και μου έβγαλε ότι ξεκλείδωσε το 'ήδη ξεκλείδωτο bootloader, οπότε μάλλον φαίνεται στην xiaomi, ότι ξεκλείδωσα προχθές και τώρα δεν μπορώ? Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται πρέπει να περιμένω ένα μήνα?13.420
-
Μην πας τρία βήματα παρακάτω. Κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά και ανέβασε screenshot από το λάθος.
-
-
Αν δεν είναι κάποια πατάτα στους servers (το πιο πιθανό) ίσως να αλλάζουν ξανά την πολιτική τους ξεκλειδώματος
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν δεν είναι κάποια πατάτα στους servers (το πιο πιθανό) ίσως να αλλάζουν ξανά την πολιτική τους ξεκλειδώματος
Η νέα απάντηση που μου έστειλαν:
I would like to inform you that bootloader of a device could be unlocked using a Mi-Account. The bootloader of two devices cannot be unlocked using a Mi-Account.13.420 -
Έχω ξεκλειδώσει 5-6 με το ίδιο mi account, με το περιορισμό της μία νέας συσκευής κάθε μήνα.
Αυτό το μήνυμα είναι νέο φρούτο στην όλη διαδικασία και ακόμα το ψάχνουμε
Πόσα mi account είχες βάλει στην συσκευή ? -
Αυτή η συσκευή έχει ένα mi account από την πρώτη μέρα που το πήρα (πριν 1,5 χρόνο), πριν μία εβδομάδα ξεκλείδωσα το redmi 4x της συζύγου αλλά με νέο mi account δικό της. Αυτοί (Xiaomi) στο προηγούμενο μήνυμα που έστειλαν με προέτρεψαν να δοκιμάσω με άλλο mi account:
(I understand that you wish to unlock the bootloader of your device again. I would like to inform you that there is only one Mi Account that can be ued to unlock one device only once hence would request you to try unlocking the bootloader with another Mi Account ID. We regret any inconvenience this may cause you.)13.420 -
Δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση στο τι γίνεται, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να φτιάξεις 2ο mi account για να δεις εάν ξεκλειδώσει
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση στο τι γίνεται, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να φτιάξεις 2ο mi account για να δεις εάν ξεκλειδώσει
13.420
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα