Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Εκεί πάω αλλά δεν μου βγάζει το επίπεδο που ρωτάει για τον λόγο ξεκλειδώματος.13.420
-
Έχεις κάνει login με τον νέο λογαριασμό; Καθάρισε το Cache του Browser σου και δοκίμασε ξανά.
Mi Devices Bootloader Unlocking FAQ: Announcement, Troubleshoot, and Tips - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ή αν έχεις δεύτερο browser εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου, που δεν τον έχεις χρησιμοποιήσει για αίτηση, κάνε με αυτόν login στον καινούριο λογαριασμό και ολοκλήρωσέ τη.
-
-
Απο ότι διάβασα καλλίτερα όχι chrome.
Για chrome εδώ
Chrome
- At the top of the "Clear browsing data" window, click Advanced.
- Select the following: Browsing history. Download history. Cookies and other site data. Cached images and files. ...
- Click CLEAR DATA.
- Exit/quit all browser windows and re-open the browser
- At the top of the "Clear browsing data" window, click Advanced.
-
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά έσκασα αλλά επιτέλους μου έβγαλε το επίπεδο που γράφουμε γιατί θέλουμε να ξεκλειδώσουμε, λειτούργησε μετά τον καθαρισμό της cache.
=============== Φεβ 4th 2018, 10:30pm ===============
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σωστά, θα πας στις 72 ώρες
Κάνε μία ακόμα δοκιμή, δοκίμασε με την προηγούμενη έκδοση του unlock tool την 2.2.406.5
Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
Και τώρα το ίδιο έκανα τους έστειλα τα κατάλληλα screenshots και περιμένω το θαύμα.13.420 -
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
τωρα εχουν θεμα και αλλοι ομως οπως εγω με το mi6.προσπαθω καθε μερα και το ιδιο μου βγαζει!
-
την εχω ανεβασει!πριν μερες δεν την εχω τωρα!CURRENT ACCOUNT CANNOT BE USED TO UNLOCK THIS DEVICE on mi unlock tool!εχω κανει και τον οδηγο που εχεις στην υπογραφη σου!και Ειδα και στο official forum οτι παιζει αυτο!προσπαθησα και με πιο παλιο unlock tool και χειροκίνητα!
-
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
την εχω ανεβασει!πριν μερες δεν την εχω τωρα!CURRENT ACCOUNT CANNOT BE USED TO UNLOCK THIS DEVICE on mi unlock tool!εχω κανει και τον οδηγο που εχεις στην υπογραφη σου!και Ειδα και στο official forum οτι παιζει αυτο!
Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c13.420
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα