Ήρθε το sms και ξεκλειδώσαμε με τον φίλο μου το bootloader
μπήκε και η ελληνική rom σύμφωνα πάντα με τους οδηγούς, όλα μια χαρά

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ το έκανα βάση αυτού του οδηγού εδώ που υπάρχει στις οδηγίες εγκατάστασης των rom.Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Παιδια, μου ηρθε και εμενα το sms για ξεκλειδωμα,και το εκανα κανονικα. Αυτη τη στιγμη φοραω την dev κινεζικη που χρειαζοταν για να ξεκλειδωσει ο bootloader.
Διαβασα οτι μετα το ξεκλειωμα,ειναι πολυ απλο να περασουμε την Official ελληνικη rom επιτελους.Αλλα βλεπω κατι οδηγους περισσοτερο πολυπλοκους σχετικα με τις αλλες rom. Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο σωστος οδηγος ωστε να περασω την Ελληνικη επισημη που να μπορω να εχω και updates?
εδώ είσαιΟ/H vaggelisp7406 έγραψε:
Παιδια, μου ηρθε και εμενα το sms για ξεκλειδωμα,και το εκανα κανονικα. Αυτη τη στιγμη φοραω την dev κινεζικη που χρειαζοταν για να ξεκλειδωσει ο bootloader.
Διαβασα οτι μετα το ξεκλειωμα,ειναι πολυ απλο να περασουμε την Official ελληνικη rom επιτελους.Αλλα βλεπω κατι οδηγους περισσοτερο πολυπλοκους σχετικα με τις αλλες rom. Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο σωστος οδηγος ωστε να περασω την Ελληνικη επισημη που να μπορω να εχω και updates?
Ανοιξε κανονικα αλλα οταν παω στις ενημερωσεις για νεα εκδοση μου βγαζει ενα παραθυρακι και καλα να στειλει αναφορα σφαλματος ασφαλειας.Μηπως δεν "εκατσε" καλα η rom να την ξαναπερασω?Ο/H Bodai έγραψε:
Ποιο λάθος σου βγάζει?Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Με την εντολη boot του adb μου βγαζει σφαλμα,
Ο/H ninjamoz έγραψε:
την κατεβαζεις και την φορτωνεις απο το updaterΟ/H m@devill έγραψε:
Για να ξεκλειδώσω το κινητο πρεπει να βαλω developer και οχι stable
εχω βαλει stable 7.1.6 Το developer το περναω μεσα απο την συσκευη η απο το flash tool
Η αιτηση εγκριθηκε αλλα μου ξαναζηταει να κανω παλι αιτηση