Ευτυχώς σε πρόλαβα πριν γίνει κανένα ατύχημα με το Flash...Ο/H BUCK έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ρωτησα το απογευμα γιατι ειχα του ενδοιασμούς μου διαβαζοντας τον οδηγό του lallasgr

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυτυχώς σε πρόλαβα πριν γίνει κανένα ατύχημα με το Flash...Ο/H BUCK έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ρωτησα το απογευμα γιατι ειχα του ενδοιασμούς μου διαβαζοντας τον οδηγό του lallasgr
17 μέρες και τπτ περίπου πόσες μέρες κάνει η έγκριση ;Ο/H Gorbilos1986 έγραψε:
καλημέρα εχω το xiaomi redmi note 3 εχω στείλει αιτήση για ξεκλείδωμα εδώ και 15 μερες κα τπτ ακόμα εχει σχεση ο παροχος(εχω wind)
Επειδή εχει αναφερθεί ότι υπαρχει πρόβλημα με την wind,μπες στη σελιδα που εκανες την αίτηση και αν εχει εγκριθεί θα σε αφήσει να κατεβασεις το unlook toolΟ/H Gorbilos1986 έγραψε:
17 μέρες και τπτ περίπου πόσες μέρες κάνει η έγκριση ;Ο/H Gorbilos1986 έγραψε:
καλημέρα εχω το xiaomi redmi note 3 εχω στείλει αιτήση για ξεκλείδωμα εδώ και 15 μερες κα τπτ ακόμα εχει σχεση ο παροχος(εχω wind)
πρεπει να χουν πεσει οι σερβερς..ουτε το λινκ για να κατεβασεις το mi unlock δουλευει. εχουν γινει παρομοια ποστ στο αγγλικο φορουμΟ/H StathisSe έγραψε:
Παιδια πηρα αδεια για ξεκλειδωμα..εβαλα την dev.. ανοιγω το προγραμμα unlock tool.. αλλα δεν μου κανει συνδεση..βγαζει network error.
Εχει κανεις καμια ιδεα αν κανω κατι λαθος??