Παιδιά όταν το κινητό μπαίνει σε fastboot και το συνδέεται με τον υπολογιστή στην διαχείριση συσκευών πως αναφέρεται ή συσκευή? Υποπτεύομαι ότι μάλλον δεν την βλέπει σωστα γιατί μου βγάζει κάτι άσχετο και όχι την ονομασία του κινητου.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H tiger30 έγραψε:
Παιδιά όταν το κινητό μπαίνει σε fastboot και το συνδέεται με τον υπολογιστή στην διαχείριση συσκευών πως αναφέρεται ή συσκευή? Υποπτεύομαι ότι μάλλον δεν την βλέπει σωστα γιατί μου βγάζει κάτι άσχετο και όχι την ονομασία του κινητου.
-
Redmi note 3 pro? εμένα δεν μου γράφει αυτό που λες, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί είμαι δουλειά πάντως σίγουρα όχι αυτό.
-
Ο/H tiger30 έγραψε:
Redmi note 3 pro? εμένα δεν μου γράφει αυτό που λες, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί είμαι δουλειά πάντως σίγουρα όχι αυτό.
Αν δεν έχεις Note 2, τότε να το διορθώσεις το προφίλ σου, επειδή μπορεί κάποια στιγμή να πάρεις λάθος οδηγίες και να καταστρέψεις τη συσκευή σου! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H tiger30 έγραψε:
Αν δεν έχεις Note 2, τότε να το διορθώσεις το προφίλ σου, επειδή μπορεί κάποια στιγμή να πάρεις λάθος οδηγίες και να καταστρέψεις τη συσκευή σου!
Το rn3pro το πήρα για την γυναίκα, εγώ έχω το rn2. -
Ο/H tiger30 έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H tiger30 έγραψε:
Μέσω tapatalk που είμαι τώρα δεν νομίζω να γίνεται, θα το φτιάξω το βράδυ απτο pc. Έχει κάποιος την συσκευή να το δει για να μου πει? -
@tiger30 Στο δικό μου PC και το redmi note 2και το redmi note 3 τα εμφανίζει σαν Marshall London bootloaderYou may think you can fly - but you better not try
-
Σευχαριστω και σεμένα έτσι το αναφέρει άρα δεν έχω εκεί το πρόβλημα.
-
Παιδια,υπαρχει θεμα τελικα με το σμς επιβεβαιωσης στη wind η οχι?Παντως,τη περασμενη Τριτη (τη προηγουμενη εβδομαδα),το σμς με τον κωδικο που στελνουμε και μετα μας λεει για 10 μερες κλπ.,μου ηρθε κανονικα!Ρωταω γιατι αυριο κλεινω 10 μερες αν μετραω σωστα,απο τη μερα που εστειλα το αιτημα!Τεσπα,αν δε μου ερθει και αυριο,λετε παρολα αυτα να κατεφερω να το ξεκλειδωσω,οπως λενε μερικοι??Δηλ.δεχτηκανε το αιτημα κι απλως εμενα δε μου ερχετε το σμς!
-
Εμένα με Wind δε μου ήρθε ποτέ.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Εμένα με Wind δε μου ήρθε ποτέ.
Και τι έκανες?Το ξεκλείδωσες κανονικά στις 10 μέρες?Άσχετο αν δε σου ήρθε?
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα