@Nikos_R! Έχεις κάνει μετονομασία στο zip που πέρασες μέσα σε "update.zip" ; Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις την developer rom απο εδώ και ξαναπροσπάθησε. Πόσταρε ξανά για το αποτέλεσμα.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλημερα να κανω μια ερωτηση? Για ποσο διαστημα ισχυει το ξεκλειδωμα απο την στιγμη που παρει καποιος έγκριση?
-
προς το παρών δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός και ας λένε ένα μήνα, τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί ότι μετά από ένα μήνα δεν λειτούργησε το ξεκλείδωμα
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@Nikos_R! Έχεις κάνει μετονομασία στο zip που πέρασες μέσα σε "update.zip" ; Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις την developer rom απο εδώ και ξαναπροσπάθησε. Πόσταρε ξανά για το αποτέλεσμα.
-
μπορει να με βοοηθησει καποις σας παρακαλω?
ελαβα εγκριση απο την xiaomi για ξεκλειδωμα του bootloader και ενω τρεχω το Mi Unlock μου βγαζει αυτο το μυνημα
"Your device isn't supported by Mi Unlock""Δε σε βάζουν σε μπελάδες αυτά που δε γνωρίζεις
αλλά αυτά που θεωρείς σίγουρα και δεν είναι."
Μαρκ Τουέν -
δωσαμε στη xiaomi μια ευκαιρια αλλα μου φαινεται ειναι χειροτερη και απο την samsung με τα "knox"
απαραδεκτα χαζα κλειδωματα.τη συσκευη δε μπορω να τη δουλεψω ακομα επειδη περιμενω να μου στειλουν μηνυμα στο κινητο,και δε φτανει μονο αυτο αλλα βλεπω πολλα παιδια στα forum οτι ενω τους ερχεται το μηνυμα τρωνε το γιαουρτι στο τελος τυπου "Your device isn't supported by Mi Unlock"
well done -
Έχει παρέλθει 1 μήνας απο τη στιγμή της αίτησης ,αλλά δεν έχω ακόμη ειδοποίηση. Έρχεται sms ή email?
-
Βάλε και ξεκλείδωσε, έχει εγκριθεί, δε θα έρθει όμως ποτέ απ'ότι φαίνεταιΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H Panagiotis Skordilis έγραψε:
δωσαμε στη xiaomi μια ευκαιρια αλλα μου φαινεται ειναι χειροτερη και απο την samsung με τα "knox"
απαραδεκτα χαζα κλειδωματα.τη συσκευη δε μπορω να τη δουλεψω ακομα επειδη περιμενω να μου στειλουν μηνυμα στο κινητο,και δε φτανει μονο αυτο αλλα βλεπω πολλα παιδια στα forum οτι ενω τους ερχεται το μηνυμα τρωνε το γιαουρτι στο τελος τυπου "Your device isn't supported by Mi Unlock"
well done
Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, φταίμε εμείς και όχι Xiaomi σ' αυτό το θέμα γιατί κάνουμε λαθάκια κατά την διαδικασία, τα οποία όμως έχουν αρνητικά αποτελέσματα όπως αυτό που ανέφερες. Θα πρέπει, όπως λένε οι MOD πολλές φορές, να ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες. Δεν θέλει άγχος, σε 10-15 μέρες θα πάρεις την απάντηση για το ξεκλείδωμα ή το πολύ να στείλεις κανένα ακόμα post με παράπονα (όχι βρίσιμο δεν αλλάζει κάτι) και θα την έχεις σε 1-2 μέρες. Τα παιδιά κάνουν φοβερή δουλειά και θα βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. -
Είμαι λίγο άσχετος. Κάνω κατι λάθος ίσως και μου λέει "Your device isn't supported by Mi Unlock""Δε σε βάζουν σε μπελάδες αυτά που δε γνωρίζεις
αλλά αυτά που θεωρείς σίγουρα και δεν είναι."
Μαρκ Τουέν -
Ο/H Nikos_R! έγραψε:
τα ίδια αποτελέσματα φίλε , ευχαριστώ πάντως
Απ'οτι βλέπω η συσκευή σου φοράει μια περίεργη rom. Αναφέρει Global ενώ τέτοια rom δεν υπάρχει απο το επίσημο δίκτυο.
Που σημαίνει οτι η rom σου μάλλον είναι πειραγμένη απο το κινεζομάγαζο και ίσως είναι ο λόγος που τρώς το reject.
Εαν δε δουλέψει και αυτό μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσεις με MiFlash μια fastboot rom (developer) αλλά περίμενε πριν κάνεις το οτιδήποτε για να το σιγουρέψουμε πρώτα.
Εαν θέλεις για αρχή κάνε το παραπάνω που σου λέω να δούμε εαν περάσει η stable. -
Ο/H gegoul έγραψε:
Είμαι λίγο άσχετος. Κάνω κατι λάθος ίσως και μου λέει "Your device isn't supported by Mi Unlock"
- Το κινητό σου φοράει Developer Rom επίσημη;
- Το κινητό σου είναι συνδεδεμένο με τον mi λογαριασμό που έχει πάρει τα δικαιώματα για unlock;
- Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του MiUnlock;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα