μαλιστα....οκ παιδιά ευχαριστώ....
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα και από εμένα
Διαβαζω συνέχεια το φορουμ και έμαθα αρκετά πράγματα. Ευχαριστώ.
Εχω το note 3 pro 16gb και έχω περάσει την miui global 7.2 αφού το κινητό είχε unofficial στην αρχή.
το πρόβλημά μου είναι το εξής: θέλω να κάνω hard reset στη συσκευη γιατι ξέχασα το κωδικό του mi cloud (δημιούργησα καινούργιο).
1) πατώντας volume up και power button μου βγάζει screen το τηλέφωνο για να συνδέσω το καλωδιο (σωστό ή λαθος?)
2) πατώντας volume down και power button μου βγάζει το fast boot συνδέω το κινητο στο λαπτοπ (win7 64bit) κατεβάζω το mi setup για update αλλα μου βγάζει μυνημα ότι δεν μπορει να κάνει αλλαγη miui σε αυτή τη συσκευή.
(από το factory reset στις ρυθμίσεις χρειάζεται το κωδικο του Mi cloud).
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το λαπτοπ? (είχα περάσει drivers από ένα lenovo)
μπορεί κανείς να βοηθήσει?
ευχαριστώ -
-
φίλε είσαι πρωτος!!!!!
τα κατάφερα και ανεκτησα τον κωδικό. ευχαριστώ. -
Καλησπέρα στην παρέα. Προσπαθω να ξεκλειδωσω και εγώ τον bootloader. Πέρασα την global stable από τον updater, έκανα αίτημα για το ξεκλείδωμα, έρχεται το οκ και ξεκινάω. Σφάλμα στο 50%. Το mi account είναι το ίδιο και στο κινητό και στον υπολογιστή. Παω να φλασαρω την dev είτε την global είτε την Chinese. Βγάζει can't verify update. Παω να φλασαρω την Chinese stable πάλι can't verify update. Καμια ιδέα?
-
Καλησπέρα @nikopoup
Θα πρέπει να περάσεις την Chinish dev (και μόνο αυτή) με το mi Flash από τον οδηγό εδώ και μετά θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις αμέσως.
Αφού πρώτα έχεις πάρει bakcup των αρχείων σου μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις factory reset και αφού τελειώσει να δοκιμάσεις αμέσως μέσω του updater να περάσεις την global dev. Θεωρητικά θα πρέπει να γίνει το update αν και πολλοί αναφέρουν ότι δεν προχωράει η διαδικασία και καταλήγουν να περνάνε την Chinish dev μέσω του παραπάνω οδηγού. -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Δεν παίζει ρόλο το sms. Και να μην λαβεις sms αν μπεις στη σελίδα en.miui.com/unlock και σε αφήνει να κατεβάσεις το tool τότε έχεις πάρει έγκριση.
Sent from my Redmi Note 3 Pro
Ξεκιναω ξεκλειδωμα? -
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
και μετα πατησα Reboot phone.
ευχαριστω φιλε
φευγω σφαιρα για το thread με το flashify να βαλω ελληνικη -
Βουρ νέε μου! Χαχα ωραίο συναίσθημαΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
παιδια ΣΟΣ!!!! εγραψα την gτv στο redmi 3 και εκανα factory reset και αμεσως μετα πατησα install για να κανω την ελληνικη stable και το κινητο μου εβγαλε σφαλμα και δεν ανοιγει... εγραψα και στον οδηγο αλλα ο threadstarter δεν ειναι online..... τραβουσα vid εκεινη την στιγμη.. μπορει καποιος να μου πει τι να κανω?.....
-
@greenalex1996 Κατα 99% δεν έχει κατέβει σωστά το zip της rom. Κατέβασε το πάλι στο πισί σου χωρίς διακοπή, και όταν η συσκευή θα είναι στο recovery (μπορείς να τη βάλεις και χειροκίνητα) πέρασε το αρχείο της rom στη συσκευή σου. Αμέσως μετά κάνε το install πάλι και κάνε υπομονή να τελειώσει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα