Γι' αυτούς η διαδικασία δεν αλλάζει, σου στέλνουν μήνυμα. Εσύ τώρα, λόγο Wind, θα μπαίνεις στο πρόγραμμα του ξεκλειδώματος κάθε τόσο (2-3 μέρες) και θα βλέπεις αν πείρες έγκριση.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Σ ευχαριστω. Ηδη τους ζητησα να μου το ξεκλειδωσουν. Αρα υπομονη. Ελπιζω οχι για πολυ ακομη
-
Ο/H loylas έγραψε:
Ευχαριστώ φιλος.
Ναι έχω wind. Αλλο δράμα αυτο, ας έχουν χάρη που έχω καλό προγραμμα, αλλιώς θα τους είχα ξαποστειλει. Μπήκα κ δοκιμασα αν έχω πάρει έγκριση αλλά δεν...
Άρα μπαίνω στο φόρουμ και τους ζητάω να μου το ξεκλειδώσουν. Αυτοί τι κανουν; Μου στέλνουν με μέιλ κωδικό; Γίνεται αυτόματα;
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ο/H loylas έγραψε:
Ευχαριστώ φιλος.
Ναι έχω wind. Αλλο δράμα αυτο, ας έχουν χάρη που έχω καλό προγραμμα, αλλιώς θα τους είχα ξαποστειλει. Μπήκα κ δοκιμασα αν έχω πάρει έγκριση αλλά δεν...
Άρα μπαίνω στο φόρουμ και τους ζητάω να μου το ξεκλειδώσουν. Αυτοί τι κανουν; Μου στέλνουν με μέιλ κωδικό; Γίνεται αυτόματα;
-
Πρέπει να περιμένεις να εγκριθεί η αίτηση που έχεις κάνει.. Αυτό θα το καταλάβεις μπαίνοντας στην παρακάτω σελίδα. Αν σε αφήνει να κατεβάσεις το tool τότε μπορείς να ξεκλειδώσεις. Μέχρι τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
en.miui.com/unlock -
Καλημέρα
έπειτα από 5-7 μερες μου ήρθε μηνυμα για ξεκλείδωμα της συσκευής. η ερώτηση μου είναι η εξής: τι θα κερδίσω όταν ξεκλειδώσω τη συσκευή και αν υπαρχουν κενα ασφάλειας όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της XIAOMI.
Το ξεκλείδωμα είναι μόνο για να περάσω την dev και μετά την ελληνική ή υπάρχει και κάτι άλλο. αυτή τη στιγμή έχω την global 7,3,2,0. ευχαριστώ -
@makisgr σε καμια περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένος να ξεκλειδώσεις τον bootloader της συσκευής σου. Οι περισσότεροι που το κάνουν το κάνουν όχι για να φλασάρουν την ελληνική rom απλά να απαλλαγούν από την rom που βάζουν μέσα τα περισσότερα κινεζομάγαζα και είναι προβληματική.
Μπορεις να μείνεις με την global που έχεις τώρα για όσο καιρό δεν σου δημιουργεί θέματα αυτή..
EDIT
Η προειδοποίηση της Xiaomi είναι αυτή που θα έβαζε κάθε εταιρεία στην θέση της.. -
-
Την dev πρέπει να την περάσεις για να μπορεσεις να ξεκλειδωσεις.αλλιως δεν ξεκλειδωνεις.αφου ξεκλειδώσεις μετα περνάς την Ελληνική.
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
Μόνο για να περάσεις ελληνική χρειάζεται να ξεκλειδώσεις, οποιαδήποτε official (stable, developer) δεν χρειάζεται unlock.
Για να ξεκλειδώσεις όμως χρειάζεται η official developer.
@lallasgr με πρόλαβες -
ευχαριστώ και πάλι για τις γρήγορες απαντήσεις.
Ας συνοψίσουμε: 1) για να βάλω την ελληνική πρέπει το κινητό να έχει official dev
2) αν δεν έχω περασμένη την official dev το κινητό δεν ξεκλειδώνει.(με global δηλαδή που έχω τώρα)
3) το μηνυμα για το ξεκλέιδωμα πόσο ισχύει? αν δεν το κανω τώρα θα πρέπει να ξαναστείλω? -
Όχι
Τα σωστά είναι τα παρακάτω:
1) για να βάλω την ελληνική πρέπει το κινητόνα έχει official dev
2) αν δεν έχω περασμένη την official dev το κινητό δεν ξεκλειδώνει.(με global δηλαδή που έχω τώρα)
3) το μηνυμα για το ξεκλέιδωμα πόσο ισχύει? αν δεν το κανω τώρα θα πρέπει να ξαναστείλω?
1) για να βάλω την ελληνική πρέπει το κινητό να είναι ξεκλείδωτο (να ξεκλειδώσεις τον bootloader)
2) αν δεν έχω περασμένη την official dev το κινητό δεν ξεκλειδώνει.(με global δηλαδή που έχω τώρα) - Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή μπας και ξεκλειδώσει μιας και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που έχει ξεκλειδώσει και με stable rom
3) το μηνυμα για το ξεκλέιδωμα πόσο ισχύει? αν δεν το κανω τώρα θα πρέπει να ξαναστείλω? - Ισχύει για πάντα, απλά μπορείς να ξεκλειδώνεις 1 κινητό ανά μήνα. Δεν χρειάζεται νέα αίτηση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα