Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H mitsossimos έγραψε:
μ αλλα λογια αστο καλυτερα παρε κατι αλλο
-
-
-
Πες μου και με ποιον τρόπο πήγες να περάσεις την developer rom..
Δοκίμασε λιγο να το συνδέσεις στον υπολογιστή και να ανοίξεις το Mipc suite. -
@taxmines, από ποιο κατάστημα το πήρες ? Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ρομ, πρέπει να είναι "πολύ" custom.
Κατέβασε (αν δεν το έχεις είδη) το Mi PC Suite και δες εάν αναγνωρίζει την συσκευή, θα σου βάλει αυτόματα και τους σωστούς drivers.
Επίσης και καθαρά προληπτικά κάνε και τους ελέγχους γνησιότητας της συσκευής πριν δοκιμάσεις αλλαγή ρομ How to Spot a Fake Xiaomi Phone -
-
με την περιπτωση μου τελικα? εβαλα με το κινεζικο τροπο παλι την 7.5.2 αλλα δεν βλεπω να με αφηνει να παω πιο πισω... τι αλλο να κανω?
-
-
εχω δοκιμασει, δεν μου βγαζει τιποτα. ουτε σε recovery mode ουτε σε fastboot ουτε σε νορμαλ. εχω πολυ υπομονη αλλα δεν ξερω τι συμβαινει με αυτο το τηλεφωνο... ολα τα guide που βρισκω αποτυγχανουν
-
-
δεν μου βγαζει να διαλεξω ρομ. δεν μου ανοιγει τιποτα. με το κινεζικο πρωτη φορα μου εβγαλε κατι διαφορετικο και με αυτο καταφερα να βαλω την 7.5.2 απο την 7.5.3 που ειχα. εχω κατεβασει και την 7.3.5 αλλα δεν με αφηνει να την περασω. την διαδικασια την ειχα κανει με επιτυχια στο redmi note 3 pro που ειχα πιο πριν. και το account μου ειναι ηδη ξεκλειδωμενο απο τοτε. αλλες ιδεες?
τωρα το εκανα με το ελληνικο mipcsuite και shift + R-Flash και μου εβγαλε να διαλεξω αλλα οποια και να βαλω μου γραφει ROM package signature cannot verified
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα