Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
φιλτατε, μερικες μερες μετα το αιτημα σου για ξεκλειδωμα, θα σου ερθει ενα sms στον αριθμο τηλεφωνου που θα δηλωσεις,
(καλο ειναι να ειναι ο αριθμος του νεου τηλεφωνου) που θα σου λεει οτι εχεις δικαιωμα να το ξεκλειδωσεις.
απο εδω και περα, αναλογα με τη συσκευη που εχει ο καθενας, αρχιζουν τα γουστα, και πρεπει για να το επιτυχεις,
να ακολουθησεις με ευλάβεια τις διαφορες οδηγιες που εχουν γραψει εδω κατα καιρους οι πιο εμπειροι χρηστες.
με την ευχη μουLife is too short to remove usb safely -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για να σε βοηθήσουμε με ακριβείς οδηγίες πρέπει να αναρτήσεις ένα screenshot με το "σχετικά με το τηλέφωνο"
Κάνεις την αίτηση στο λινκ που δίνεις και περιμένεις ένα sms.... που θα σου λέει πάνε κεί και κατέβασε ένα πρόγραμμα.
-
Ξεκινάς με αίτηση.. Γράφεις ότι να ναι..
Περνάς official developer με αυτον τον οδηγό περιμένοντας το sms..
Ξεκλειδώνεις και βάζεις twrp και Ελληνική ρομ. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ξεκλειδώνεις και βάζεις twrp και Ελληνική ρομ.
-
Ο/H AlexisDS έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ξεκλειδώνεις και βάζεις twrp και Ελληνική ρομ.
-
Κάνε ένα reset password να σου έρθει καινούργιο.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάνε ένα reset password να σου έρθει καινούργιο.
-
Καλησπερα στην παρεα!
Περιμενοντας και το δικο μου Note 3 Pro
εχω κανει ηδη αιτηση για ξεκλειδωμα και δεν εχω παρει ακομα κωδικο !
παμε για 11-12 μερες τωρα!!
Τι να κανω να περιμενω ? -
@GioXrono, Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Μεταφλερθηκε η ερώτησή σου εδώ, επίσης αν και αναφέρεις την συσκευή Redmi Note 3 Pro (Kenzo) είχες κάνει ποστ στην συσκευή Redmi Note 3 (Hennessy), η οποία είναι τελείως διαφορετική και με άλλες ρομ
Δοκίμασες να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου ? Κάνε την διαδικασία της πρώτης σελίδας. -
Σορρυ για το νουμπισιο λαθος μου!
Ευχαριστω για την ορθη τοποθετηση της ερωτησης μου!
Να προσθεσω οτι ψαχνωντας λιγο το Φορουμ ( καλα μιλαμε τεραστιος ογκος πληροφοριας και δουλειας)
βρηκα οτι αν εχω Wind δε θα ερθει ποτε το μυνημα κλπ και να δοκιμασω να κατεβασω το Unlock Tool
και να δοκιμασω να συνδεθω με τους κωδικους μου!!!
Ε συνδεθηκα κανονικα!! (@@τα στην WIND) !!
Τωρα περιμενω το τηλεφωνο να δουμε τι θα γινει !!!
Υ.Γ Να περασω κατευθειαν την Ελληνικη ρομ η να το κρατησω ετσι για ........2 λεπτα? -
Γεια σας παιδια καταρχην μπραβο για την δουλεια που κανεται....σημερα παρελαβα το νεο μου κινητο redmi note 3 pro. Κοιτωντας στις πληροφοριες του τηλεφωνου ειδα οτι εχει την εκδοση miui global 7.3 stable 7.3.6.0.0 (lhocndd) ,εχει ελληνικη γλωσσα playstore κ.τ.λ .Ακολουθωντας τον οδηγο σας ειδα οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος.Δεν γνωριζω αν η συσκεκριμενη rom ειναι official και αν μπορω να κανω κατευθειαν το φλασαρισμα της ελληνικης devel. rom "αφου εχω ξεκλειδωτο τον bootloader" χωρις να μπρικαρω το κινητο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα