Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H homer66 έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πέρνα όποια νομίζεις...
Η μαγεία της dev είναι να δοκιμάζεις νέα πράματα....
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H homer66 έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πέρνα όποια νομίζεις...
Η μαγεία της dev είναι να δοκιμάζεις νέα πράματα....
και για δοκιμη εκανα και επαναφορα απο mi cloud και μπηκαν και αυτα μια χαρα , κανενα μηνυμα λαθους και τωρα βγηκαν και τα εξτρα app της devPOCO X3 PRO (8/128)
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Είσαι οκ τότε....
POCO X3 PRO (8/128)
-
Καλησπέρα.
Σχετικά καινούριος στο flashing (είχα κάνει πιο παλιά σε ένα κινητό) αλλά τέρμα καινούριος στα Xiaomi.. Θέλω να περάσω ελληνική DEV ROM αλλά έκανα βλακεία και πήρα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro με την "multilanguage rom" (Δεν ήξερα οτι υπάρχει τόσο μεγάλο ελληνικό community για να στηριχτώ οπότε πήγα στην εύκολη λύση να πάρω κατευθείαν τα ελληνικά). Έλα όμως που έχει και pop up ads και δεν πρόκειται να πάρω πότε update :'(... Πάμε στο βασικό πρόβλημα. Θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader για να αρχίσω την όλη διαδικασία ομως οταν κατεβασα την Official Dev ROM και πηγα στο Updater έβγαλε το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση ενημέρωσης" (σε περίπτωση που έχει απαντηθεί σε κάποιο σημείο του φόρουμ αυτό αν μπορούσατε να μου στείλετε το link θα ήταν σούπερ!). Ξέρω, δικό μου λάθος που δεν πήρα απο την αρχή official ROM αλλά πραγματικά δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο ελληνικό community.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Καλώς ήρθες @Vidianos.
Δυστυχώς δεν μπορείς μέσω updater να βάλεις άλλη ρομ στο κινητό σου λόγω multi που έχεις..
Τα υπόλοιπα διάβασε τα εδώ..Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) -
Προσπάθησα να ξεκλειδώσω το κινητό της αδελφής μου. Λοιπόν, κόλλησε σ αυτό που το έχουν πάθει πολύ could not verify account στο 50%. Oπότε ψάχνοντας εδώ μέσα, είδα ότι χρειάζεται να ενεργοποιήσεις στο developers options το oem unlock. Πάλι δεν έπιασε, τσέκαρα ότι οι λογαριασμοί είναι το ίδιο στο κινητό και στο miflash ulock. Διάβασα μετά ότι θέλει πάνω από 70% μπαταρία, εκεί σταμάτησα γιατί είχα πολύ λιγότερο. Οπότε αναμένω να δω εάν με αυτό θα έχω λύση.zaf_4 --> Zafeira
-
-
Είμαι σε ένα παλιό τώρα στη δουλειά desktop xp, μπορει να φταίει κι αυτό. Δεν μπορώ να δώσω ασύρματα ιντερνετ, θα το δοκιμάσω και αργότερα σπίτι που θεωρώ ότι θα πιάσει.
Διάβασα στο "αναζήτηση" πόσες φορές έχει ερωτηθεί το ίδιο πράγμα. Και πως μπορείς να βρεις λύση ή να δεις κάτι διαφορετικό. Απλά έτσι ήθελα να το πω.
zaf_4 --> Zafeira -
-
@zaf_4 σε xp δεν τρεχει το προγραμμα unlock, το ειχα δοκιμασει. επισεις δεν ειναι θεμα μπαταριας. πολυ μπαταρια χρειαζεται οταν φλασαρεις
για να μην ξεμεινεις την ωρα που περνας ρομ και παθεις καμια ζημια. το unlock οταν λειτουργισει θα τελειωσει σε μισο λεπτο, ολη η διαδικασια.Life is too short to remove usb safely
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα