Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • @K.Papaefthymiou πιστεψε με, εγω δεν εχω κανενα απο τα δυο προβληματα. ο dfm παιδευεται...
    Life is too short to remove usb safely
  • Χαχαχα ναι σωστά μπερδεύτηκα. Αλλά πιστεύω κατάλαβες ποιο είναι το point. Πρέπει πρώτα να βάλει developer. Βέβαια @dfm μπορείς να προσπαθήσεις και έτσι μπας και ξεκλειδώσει(χωρίς να περάσεις developer) κάπου είχα διαβάσει οτι σε κάποιους έχει γίνει. Αλλά μην έχεις πολλές ελπίδες.... σε εμένα ποτέ δεν δούλεψε...
    Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
  • να σας απασχολησω και εγω λιγο και να ζητησω μια μικρη βοηθεια :)
    εχω το mi max pro 3/64 ηρθε απο vickmall με τη multilanguange 7.3 stable με ελληνικα
    ηταν κλειδωμενος ο bootloader με το τσεκ που εκανα με τα εργαλεια που λετε εδω
    πηγα να κανω αναβαθμιση με τη original αλλα επειδη ειχε ελληνικα μεσα δε περναγε
    εκανε αναβαθμιση πηγε στην 7.5 αγγλοκινεζικη μονο και ετσι απο κει περασα την
    οριτζιναλ αγγλοκινεζικη 6.8.11 .
    Ολα καλα μεχρι εδω παω για το ξεκλειδωμα με πατημενο power kai vol up και μου εφανιζει
    το connect mi flash unlock μετα τη συνδεση μου με το μι λογαριασμο και οσο και να βαλω και να βγαλω το usb δε το βλεπει
    στο device manager εχει το usb με κιτρινο περασα qualcomm_driver για μι μαχ εφυγε το κιτρινο , παλι δε το βλεπει το
    mi flash unlock , ανοιξα το mipcsuite που εκει μου ειπε οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση τη συσκευη η οποια γινεται τωρα
    καλα παω μεχρι εδω η εχω χαθει καπου ? και μετα απο δω ? αν μπορει καποιος για μια βοηθεια :)
    :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H homer66 έγραψε:

Ολα καλα μεχρι εδω παω για το ξεκλειδωμα με πατημενο power kai vol up και μου εφανιζει
    Πρέπει να πατήσεις το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθεις στη λειτουργία bootloader. Όχι vol up. Επίσης αφου εισέλθεις σε λειτουργία bootloader μπορεί να πρέπει να περιμένεις πάλι κανα 5-7λεπτο για να φορτώσει και άλλους drivers πριν πατήσεις unlock.
    Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
  • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Ο/H homer66 έγραψε:

Πρέπει να πατήσεις το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθεις στη λειτουργία bootloader. Όχι vol up. Επίσης αφου εισέλθεις σε λειτουργία bootloader μπορεί να πρέπει να περιμένεις πάλι κανα 5-7λεπτο για να φορτώσει και άλλους drivers πριν πατήσεις unlock.
    μα εγω ειχα διαβασει vol+ οκ εκανα με vol- και εγινε unlock με τη μια ..
    τωρα περναω ελληνικη παιδια ? τη dev η τη stable λετε ? Ξεχασα να σε ευχαριστησω φιλε με γλιτωσες απο πολυ κοπο !!
  • Αν δεν βαριέσαι να αλλάζεις ρομ κάθε βδομάδα βάλε developer....

• Διαφήμιση
  • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν δεν βαριέσαι να αλλάζεις ρομ κάθε βδομάδα βάλε developer....
    κοιτα φιλε μου εχω και ενα RN2 με stable και ειμαι ευχαριστημενος , απλα διαβασα οτι για το μαξ δεν υπαρχει ακομα καλη καλη stable , πχ εχει 160 χαρακτηρες ? ειναι ολα ελληνικα ?
    γι αυτο λεω να περασω dev και οκ μπορει να μην αλλαζω και καθε βδομαδα.. εντωμεταξυ ο σερβερ με τις ρομ ειναι σε συντηρηση λεει και να δοκιμασω αργοτερα :P
  • Πέρνα όποια νομίζεις...
    Η μαγεία της dev είναι να δοκιμάζεις νέα πράματα.... :D

• Καλησπέρα.Μια ερώτηση και απο μένα.Για το Redmi note 3 pro θα πρέπει να κατεβάσω την developer rom της Κίνας για Redmi Note 3?Γιατί στο link δεν βρίσκω κάπου redmi note 3 pro...Ευχαριστώ!!!!
  • Ότι γράφει Qualcomm είναι γι αυτό...

• Διαφήμιση
  • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Πέρνα όποια νομίζεις...
    Η μαγεία της dev είναι να δοκιμάζεις νέα πράματα.... :D

Λοιπόν όλα καλά η σχεδόν καλά έβαλα τη dev και μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα λάθους που απλά το παταω κατεβαίνει και ξανά πάλι
    Εδώ να πω ότι όταν πέρασε η αγγλοκινεζικη μου επανέφερε από το backup τις εφαρμογές και μπήκαν στο κινητό και με τον οδηγό για το φκασαρισμα τσεκαρα τα 1-3-5 κουτάκια και δεν έσβησε τίποτα από τα δεδομένα (τη ρομ τη πέρασα με στικακι otg) μήπως πρέπει να ξανακανω τη διαδικασία και να τα μαρκαρω όλα για να γίνει από την αρχή το κινητό ;

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk