@K.Papaefthymiou πιστεψε με, εγω δεν εχω κανενα απο τα δυο προβληματα. ο dfm παιδευεται...
Life is too short to remove usb safely
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠρέπει να πατήσεις το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθεις στη λειτουργία bootloader. Όχι vol up. Επίσης αφου εισέλθεις σε λειτουργία bootloader μπορεί να πρέπει να περιμένεις πάλι κανα 5-7λεπτο για να φορτώσει και άλλους drivers πριν πατήσεις unlock.Ο/H homer66 έγραψε:
Ολα καλα μεχρι εδω παω για το ξεκλειδωμα με πατημενο power kai vol up και μου εφανιζει
μα εγω ειχα διαβασει vol+ οκ εκανα με vol- και εγινε unlock με τη μια ..Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Πρέπει να πατήσεις το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθεις στη λειτουργία bootloader. Όχι vol up. Επίσης αφου εισέλθεις σε λειτουργία bootloader μπορεί να πρέπει να περιμένεις πάλι κανα 5-7λεπτο για να φορτώσει και άλλους drivers πριν πατήσεις unlock.Ο/H homer66 έγραψε:
Ολα καλα μεχρι εδω παω για το ξεκλειδωμα με πατημενο power kai vol up και μου εφανιζει
κοιτα φιλε μου εχω και ενα RN2 με stable και ειμαι ευχαριστημενος , απλα διαβασα οτι για το μαξ δεν υπαρχει ακομα καλη καλη stable , πχ εχει 160 χαρακτηρες ? ειναι ολα ελληνικα ?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν δεν βαριέσαι να αλλάζεις ρομ κάθε βδομάδα βάλε developer....
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πέρνα όποια νομίζεις...
Η μαγεία της dev είναι να δοκιμάζεις νέα πράματα....