Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
ναι αυτην
GTV_6.8.18
αλλα που παταω για να την κατεβασω δεν καταλαβαινω -
Αν μιλάμε για το redmi note 3 pro (kenzo) εδώ.. πατάς begin download και μετά περιμένεις 15 δευτερα και primacy download.
-
οκ ευχαριστω νομιζα ηταν διαφημιση για αυτο δεν το πατουσα
-
Είμαι με το κινητό δεν βλέπω συσκευή. Πας επάνω εκεί που λέει Downloand μετά Ελληνικές GTV βρίσκεις την συσκευή σου. Θα βρείς Stable, Developer και κάποιες rom είναι ή costum του gallen. Επιλέγει αυτή που δες τέρμα κάτω θα βρείς το Downloand files πατάς και εμφανίζονται τα αρχεία.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ok
ετοιμος το καταφερα αν και δεν μου εβγαλε super user επιλογη ελπιζω να το εκανα καλα
ευχαριστω παιδες -
guyyyyys!!!
Παρέλαβα χτες ένα mi4c που είχα παραγγείλει για φίλη και ανέλαβα να της το σεταρω. Από εκείνη την ώρα μου έχουν βγει τα μάτια μπροστά στο pc και αποτέλεσμα "0".
Αρχικά, ενώ το τηλέφωνό ήταν με 26% μπαταρία, το εσβησα για να το βάλω σε fastboot mode και να επιχειρήσω ξεκλειδωμα και απλά ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ ΞΑΝΑ! Το έβαλα για φόρτιση, αλλά σημείο ζωής κανένα! Μετά απο κανένα 6ωρο στον φορτιστή και μία αλληλουχία προσευχών και καντηλιών μου έκανε τη χάρη να ανάψει (κρατούσα κανένα διλεπτο πατημενα τα power και volume down buttons).
Ξεκινάω λοιπόν διαδικασία ξεκλειδωματος του bootloader χρησιμοποιώντας τον δικό μου mi account με τον οποίο είχα ξεκλειδώσει άλλη συσκευή προ διμήνου. Ή διαδικασία σταματούσε στο 50% βγάζοντας το γνωστό πλέον μήνυμα "the account is different...κλπ κλπ"
Μπαίνω από την δική μου συσκευή (rn3pro) στον mi account και αποσυνδέομαι από τον λογαριασμο. Ξαναπροσπαθω να ξεκλειδώσω το mi4c ...Τζιφος!
Κατεβαζω το hotspot shield που έχει προτείνει ο lallas για αλλαγή της ip, μου δίνει ip από U.S. και μου μπλοκάρει το ίντερνετ!
Απεγκαθιστω το πρόγραμμα, το ίντερνετ ξεμπλοκαρει, αλλά το ξεκλειδωμα εξακολουθεί να κολλάει στο 50%
Ακολουθώντας το "το καλό το xiaomaki ξέρει κ άλλο μονοπάτι", δοκιμαζω να αλλάξω browser. Εγκαθιστώ τον opera, τον ορίζω ως προεπιλογή και μπαίνω από εκεί στον i.mi.com στον οποίο και συνδέομαι. Ανοίγω και πάλι το mi unlock, μουρμουραω κάτι ασύλληπτα κάτω από τα δόντια, παταω unlock και.... ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
- And the question is.... τι στον κόρακα πάει στραβά και δε λέει να ξεκλειδώσει το ρημάδι οεο;;;;
- And the question is.... τι στον κόρακα πάει στραβά και δε λέει να ξεκλειδώσει το ρημάδι οεο;;;;
-
Ο/H koko έγραψε:
τι στον κόρακα πάει στραβά και δε λέει να ξεκλειδώσει το σημάδι οεο;;;;
Φυσικά θεωρώ αυτονόητο να έχεις βάλει σωστά το account στο κινητό και να έχει συγχρονίσει...
Τέλος θα σου πω ότι το mi4c έχει λίγο θεματάκια με το ξεκλείδωμα.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H koko έγραψε:
τι στον κόρακα πάει στραβά και δε λέει να ξεκλειδώσει το σημάδι οεο;;;;
Τέλος θα σου πω ότι το mi4c έχει λίγο θεματάκια με το ξεκλείδωμα..
-
Ο/H gto έγραψε:
Τι εννοείς ότι έχει θεματάκια ; Και εγώ σε αναμονή για για έγκριση από Xiaomi είμαι.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ποια ρομ έχει το κινητό...Φυσικά θεωρώ αυτονόητο να έχεις βάλει σωστά το account στο κινητό και να έχει συγχρονίσει...
Τέλος θα σου πω ότι το mi4c έχει λίγο θεματάκια με το ξεκλείδωμα..
Ή ρομ που φοραει είναι official china dev (την πέρασα εχθες, αφού πρώτα είχα δοκιμασει να ξεκλειδώσω με stable μπας και...) -
Μπορεί να είσαι στην 3η περίπτωση...
Κανε κάτι... Δοκίμασε να σβήσεις το mi account απο κινητό, και να το ξανα βάλεις με username τον αριθμό(+3069******)σου
Αστο να συγχρονίσει .... εκείνη την στιγμή άνοιξε και το miflashunlock και κάνε σύνδεση με τον ίδιο τρόπο..
Κάνε επανεκκίνηση σε fastboot το κινητό και δοκίμασε...
Λογικά έχεις βάλει το τηλέφωνο στο account σου εεε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα