τώρα έκανες την αίτηση σωστά; Σου λέει ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι να σου στείλουν το οκ ότι έχεις το ελεύθερο για ξεκλείδωμα. Αν σε 10 μέρες δεν σου έρθει σου λέει να τους ειδοποιήσεις. Συνήθως σε 2 ημέρες έρχεται η άδεια

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν κατάλαβα καλά ο πρώτος κωδικός είναι ο κωδικός που σέταρες το miui και είναι ο κωδικός που θα βάζεις πάντα μέχρι να αλλάξεις τον κωδικό αυτό εσύ. Είναι αυτός που σου προστατεύει στην ουσία το κινητό. Που σε αφήνει να μπεις στο micloud αλλά και στο κινητό άμα αλλάξεις σιμ ή άμα στο κλέψουν.Ο/H darkranger έγραψε:
καλησπερα ! ειμαι καινουργιος στο community!!μολις εκανα αιτηση για να ξεκλειδωσω bootloader ..μου εστειλαν αμεσως εναν κωδικο και τον εβαλα κατευθειαν στο MIUI官方网站 συνεχεια μου ξαναστειλαν κι αλλο κωδικο ο οποιος μετα απο 5 λεπτα δεν θα ισχυε ..το θεμα ειναι οτι δεν μου βγαζει πουθενα να βαλω τον κωδικο και μου δειχνει αυτο το μηνυμα Screenshot by Lightshot.. τι κανω?
οκ το προχωρησα , αλλα εδωσα αλλο αριθμο τηλεφωνου απο αυτο του λογαριασμου μου γιατι δεν ειχα την sim ενεργη.Πηρα το verification code λετε να εχω προβλημα που εδωσα αλλο αριθμο?Ο/H vic1975 έγραψε:
Καλησπερα παιδια , μια βοηθεια σας παρακαλω.
ΠΑταω το link για να ξεκλειδωσω την συσκευη μου ,με βγαζει σε μια κινεζικη σελιδα η οποια μου ζηταει να βαλω ενα nickname.
Οτι και να βαλω μου λεει οτι δεν ειναι σωστο.Μπορει να μου πει καποιος που το εχει κανει τι εχει βαλει?
Ευχαριστω
Το πρωτο βημα σου λεει να περασεις την china dev rom. Αν την εχεις περασει εσυ τοτε προχωρα στο 2ο βημα.Ο/H Michael CB έγραψε:
Πέρασα την china dev επειδή ήρθε με unofficial. Έχω πάρει εδώ και μέρες άδεια για ξεκλείδωμα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το 1ο βήμα αυτού του οδηγού.
Ποια είναι τα drivers που πρέπει να κατεβάσω για το επόμενο βήμα;
κατι μου λεει οτι ισως θα εχεις προβλημα, αλλά δοκιμασε να δεις τι θα γινει ετσι κι αλλιως. μπορει να εισαι τυχερος.Ο/H vic1975 έγραψε:
οκ το προχωρησα , αλλα εδωσα αλλο αριθμο τηλεφωνου απο αυτο του λογαριασμου μου γιατι δεν ειχα την sim ενεργη.Πηρα το verification code λετε να εχω προβλημα που εδωσα αλλο αριθμο?Ο/H vic1975 έγραψε:
Καλησπερα παιδια , μια βοηθεια σας παρακαλω.
ΠΑταω το link για να ξεκλειδωσω την συσκευη μου ,με βγαζει σε μια κινεζικη σελιδα η οποια μου ζηταει να βαλω ενα nickname.
Οτι και να βαλω μου λεει οτι δεν ειναι σωστο.Μπορει να μου πει καποιος που το εχει κανει τι εχει βαλει?
Ευχαριστω