Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Όχι Γιώργο, για τις εταιρίες που πληρώνεις για να προβάλεις το μήνυμα σου εννοεί. χεχε
-
-
Τελικά (μάλλον) τέλος καλό - όλα καλά. Πάλι δεν πέρασε το update αλλά δοκίμασα κατευθείαν unlock και έγινε κανονικά
(σύμφωνα με το tool - έτρεξε χωρίς κανένα κόλλημα και έγραψε 100% complete).
Δεν βρίσκω σε ποιο σημειο γράφεται ο τρόπος που μέσω γραμμής εντολών τσεκάρουμε ότι ο bootloader είναι 100% ξεκλείδωτος (για να είμαι σίγουρος).
Για 100η φορά ευχαριστώ (θα συνεχίσω τις ερωτήσεις στο ποστ με τα flashαρίσματα των ελληνικων ROM) -
Ο/H koshal έγραψε:
Δεν βρίσκω σε ποιο σημειο γράφεται ο τρόπος που μέσω γραμμής εντολών τσεκάρουμε ότι ο bootloader είναι 100% ξεκλείδωτος (για να είμαι σίγουρος).
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
unlocked!!! -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Η ρομ που έχεις έιναι official?
Αυτή που πας να περάσεις είναι Κινέζικη ή global?
Αν και ΄στα 2 είσαι οκ και δεν γίνεται αναβάθμισε πρώτα την stable και μετά μέσω Updater βαλε την develper.
Επίσης προσπάθησε να ξεκλειδώσεις και με την stable .. όπως είσαι.
Τελικά έκανα update στην τελευταία stable και μετά πέρασα την τελευταία developer κινέζικη ROM.
Το unlock ολοκληρώθηκε επιτυχώς!!!
Το πρόβλημα που τώρα αντιμετωπίζω είναι οτι δίνοντας την εντολή adb devices στο cmd το ouput που παίρνω είναι:
C:\adb>adb devices
List of devices attached
Υποθέτω πως δεν αναγνωρίζεται η συσκευή
Η συσκευή είναι συνδεδεμένη και ενεργοποιημένη.(Επιλογή για την USB σύνδεση Media device MTP).
Επίσης στο pc φαίνεται το red mi note 3 σαν storage
Στο pc τρέχουν windows 8 64-bit -
Ο/H giots έγραψε:
(Επιλογή για την USB σύνδεση Media device MTP).
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H giots έγραψε:
(Επιλογή για την USB σύνδεση Media device MTP).
Καμία ιδέα πως μπορώ να το ξεπεράσω αυτό? -
Ο/H giots έγραψε:
Καμία ιδέα πως μπορώ να το ξεπεράσω αυτό?
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω περάσει στο redmi note 3(mtk) της γυναίκας την εξής ρομ :
'' China Developer (V6.3.24) : Download Here (Με αυτή τη ρομ μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader)" ,
χρησιμοποιώντας τον οδηγό για φόρτωμα official dev rom στο redmi note 3 από αυτό το forum.
'Εχω ήδη στείλει αίτημα στην xiaomi και περιμένω την έγκριση για το ξεκλείδωμα του bootloader. '
Oταν λοιπόν αυτή η έγκριση έρθει, χρησιμοποιώ απευθείαs το MI UNLOCK TOOL, ή πρέπει να χρησιμοποιήσω και το update app και την οffial dev rom που λέτε στην αρχή του post?
Υποθέτω πως αυτό το βήμα δεν χρειάζεται να το κάνω, έτσι δεν είναι¨?
'Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα