Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Όχι, αίτηση κάνεις με ότι και εάν έχεις, για να ξεκλειδώσεις όμως πρέπει να έχεις official
-
Ο/H chrisf έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στη ΧΙΑΟΜΙ θέλω να ρωτήσω για να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα πρέπει πρώτα να έχεις περάσει official dev rom?(είμαι με unofficial st7.3.6.).
Όχι κάνε αίτηση τα υπόλοιπα ακολουθούν μετά καλός όρισες !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή αίτηση ακολουθεί τον λογαριασμό σου όχι το κινητό .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΟΚ.Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα έχω το redmi note 3pro έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και πήρα θετική απάντηση μέσα σε λίγες μέρες, η ερώτηση μου ειναι: απλά κατεβάζω το πρόγραμμα, συνδέομαι και πατάω unlock; η έκδοση του τηλεφώνου μου είναι
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Δοκίμασε όπως είσαι, ποτέ δεν ξέρεις
Αν δεν σε αφήσει να κάνεις unlock κατεβάζεις την Redmi Note 3 Qualcomm Global έκδοση 6.8.18 από εδώ , την περνάς από τον updater της συσκευής και δοκιμάζεις πάλι -
Ο/H Narsilea έγραψε:
η ερώτηση μου ειναι:
Αν δεν .... ελέγχεις λογαριασμούς κλπ/. Αν πάλι δεν.. βάζεις μία global developer οχι marshmallow μέσω updater. -
-
Ο/H Narsilea έγραψε:
Είναι αγγλοκινεζικη και θέλω να βάλω μια ελληνική
-
Ο/H Narsilea έγραψε:
Μα για να φτάσεις στη Ελληνική είναι προϋπόθεση να περάσεις πρώτα από την Άγγλο κινέζικη δυστυχώς οπότε.....
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπόν ακολούθησα την διαδικασία αλλά κολλάει στο verifying device και φοβάμαι ότι ξέρω τον λόγο... Όταν έκανα την αίτηση την έκανα μέσω του προηγούμενου τηλεφώνου μου (redmi note 3pro με ελληνικά ) το οποίο το έδωσα σε συγγενικό πρόσωπο. Εγώ μετέφερα τα δεδομένα και τα λοιπά της προηγούμενης συσκευής στην τωρινή μου(global stable) μέσω back up και φυσικά σύνδεσα και τον λογαριασμό με τον οποίο είχα κάνει και την αίτηση... Τώρα τι κάνω;;;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H Narsilea έγραψε:
Λοιπόν ακολούθησα την διαδικασία αλλά κολλάει στο verifying device και φοβάμαι ότι ξέρω τον λόγο... Όταν έκανα την αίτηση την έκανα μέσω του προηγούμενου τηλεφώνου μου (redmi note 3pro με ελληνικά ) το οποίο το έδωσα σε συγγενικό πρόσωπο. Εγώ μετέφερα τα δεδομένα και τα λοιπά της προηγούμενης συσκευής στην τωρινή μου(global stable) μέσω back up και φυσικά σύνδεσα και τον λογαριασμό με τον οποίο είχα κάνει και την αίτηση... Τώρα τι κάνω;;;
Αυτό το έρρορ το παίρνουμε όταν ο λογαριασμός που χρησιμοποιούμε είναι συνδεδεμένος σε πάνω από 1 συσκευή, οπότε ξανατσεκάρουμε τις συσκευές μας και κάνουμε log out από όλες εκτός από αυτήν που θέλουμε να ξεκλειδώσουμε
Εάν έχουν περάσει 30 μέρες από το προηγούμενο ξεκλείδωμα θεωρητικά μπορείς να ξεκλειδώσεις
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα