Άδειο είναι καινούριο και αχρησιμοποίητο, έχουμε κανά οδηγό να μην γεμίζω εδώ?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Μέσα στο twrp Μπαίνεις wipe-format data-yes πισω-πισω
reboot recovery
wipe αυτα που θέλεις και είσαι οκ...... -
χτες το βραδυ φλασαρα την ρομ κινεζικη ρομ devel και σημερα θελω να φλασαρω την ελληνικη....δεν ειμαι καθολου γνωστης αυτων οποτε ακολουθω πιστα τις οδηγιες που εχω βρει εδω μεσα....ειδα λοιπον οτι πρωτα πρεπει να ξεκλειδωσω το bootloader με αιτηση που εκανα στην miui....δεν ξερω μηπως εχει αλλαξει η ολη διαδικασια απο το αρχικο ποστ????
-
Ο/H g.heretis έγραψε:
ειδα λοιπον οτι πρωτα πρεπει να ξεκλειδωσω το bootloader με αιτηση που εκανα στην miui
Δες εδώ...
Μετά βάζεις twrp και Ελληνική. -
αυτο εχω κανει αλλα κατεβασα πρωτα στον υπολογιστη το αρχειο και μετα το περασα στο κινητο...μηπως πρεπει να το κατεβασω απο το κινητο?????ετσι οπως το κανω παντως απο το udate δεν το βλεπει το αρχειο ....ενω αν απω απο storage το βλεπει!!!!!!
-
-
για αυτο λεω...''Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας,Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου.'' το αρχειο zip που λεει δεν το βλεπω οταν παω απο τον updater.....ενω υπαρχει μεσα κανονικα! τι πατατα κανω?? ειμαι ασχετως παιδια σας το πα.... -
-
κατσε να το παλεψω και θα σου ξαναπω....
-
ok....μολις αντιληφθηκα οτι πρεπει να περιμενω τον κωδικο για να ξεκλειδωσω....χμ....κακο αυτο....εχω παντως την miui 8 6.9.29/beta rom...ειναι πολυ μουφα αλλα αυτη ελεγε για να μπορεσω να ξεκλειδωσω και να κατεβασω την ελληνικη.....τωρα ενα αλλο σοβαρο θεμα που εχω ειναι οτι ενω κανω συχρονισμο με τον λογαριασμο μου δεν μου εμφανιζει καμμια επαφη....ξερουμε γιατι????
-
-
οκ...αρα αναμενουμε τον κωδικο....σε ευχαριστω πολυ γιωργο....να σαι καλα.....ευτυχως που υπαρχετε και σεις εδω μεσα γιατι ενας θεος ξερει πως θα το καναμε εμεις οι ασχετοι!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα