το bootloader είναι κλειδωμένο. νομίζω πως ο liakos έχει δίκιο. πρέπει να κάνω αλλαγή από unofficial σε official, απλά ψάχνοντας λιγάκι βρήκα πως μπορεί και να ξεκλειδώσει ο bootloader ακόμη & έτσι
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
μπερδεύτηκα με το μήνυμα #3205 του @billreg...για αυτό απάντησα εγώ!!!
βαράτε ελεύθερα....είμαι ζαλισμένος από την τεκίλα στο πάρτι του τοίχου μου!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H groovalos έγραψε:
βρήκα πως μπορεί και να ξεκλειδώσει ο bootloader ακόμη & έτσι
Στο τελευταίο σου ποστ γράφεις για updater κτλ. -
Ο/H groovalos έγραψε:
το bootloader είναι κλειδωμένο. νομίζω πως ο liakos έχει δίκιο. πρέπει να κάνω αλλαγή από unofficial σε official, απλά ψάχνοντας λιγάκι βρήκα πως μπορεί και να ξεκλειδώσει ο bootloader ακόμη & έτσι
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H demakhs έγραψε:
μπερδεύτηκα με το μήνυμα #3205 του @billreg...για αυτό απάντησα εγώ!!!
βαράτε ελεύθερα....είμαι ζαλισμένος από την τεκίλα στο πάρτι του τοίχου μου!!!!
Πίσω στο μπουκάλι σου εσύ....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H dajannis έγραψε:
χωρίς τίποτα άλλο?
-
Σε 22 ώρες και 20 λεπτά πήρα απάντηση για άδεια ξεκλειδώματος!!! Μήπως έιναι ρεκόρ; Διάβασα σε προηγούμενα άρθρα οτι κάνει ημέρες... Το έκανα από Η/Υ χθες και ήρθε το μήν στο κινητό σήμερα.
-
Ωραία, αν ειναι ετοιμος ο η/υ σου προχώρα στο ξεκλείδωμα ..
-
Σε 22 ώρες και 20 λεπτά πήρα απάντηση για άδεια ξεκλειδώματος!!! Μήπως έιναι ρεκόρ; Διάβασα σε προηγούμενα άρθρα οτι κάνει ημέρες... Το έκανα από Η/Υ χθες και ήρθε το μήν στο κινητό σήμερα.
-
Ο/H fotbell έγραψε:
Σε 22 ώρες και 20 λεπτά πήρα απάντηση για άδεια ξεκλειδώματος!!!
-
Δεν έγραψε δευτερόλεπτα για να ξέρουμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα