Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Νέος εδώ, νέος και με την Xiaomi. Καλώς σας βρήκα!
Αγόρασα ένα Redmi 3 Pro σήμερα, έχω δημιουργήσει και ενώσει λογαριασμό στη Xiaomi, μου έχουν ήδη δώσει άδεια ξεκλειδώματος bootloader, αλλά το έρημο δεν προχωράει μετά το 50% κατά το ξεκλείδωμα.
Το about screen είναι αυτό:
Λέω πως μάλλον πρέπει να περάσω πρώτα την dev rom, οπότε την κατεβάζω από εδώ και ακολουθώ τον flash guide που έχει στην ίδια σελίδα. Το κινητό κάνει επανεκκίνηση μετά το πέρας της διαδικασίας και συνεχίζει να έχει την ίδια stable όπως παραπάνω.
Τι κάνω λάθος; -
-
-
λοιπόν καθίστε να σας πω το τηλεφωνο πρεπει να ειχε μια 8.0.16 κατι και εγω εβαλα την κινεζικη developer για το unlock kαι μου εβγαλε το μυνημα που σας εγραψα παραπανω με συνεπεια να κολαει συνεχεια , τελικα καταφερα και εβαλα την κινεζικη stable 8.0.5.0 meτο update poy exei ενσωματομενο το κινητο.
τωρα τι κανω? -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Είχες developer Και έβαλες stable?? Για ποιο λόγο??
You may think you can fly - but you better not try -
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει τρόπος να επισπέυσουμε την διαδικασία έγκρισης γιτα το unlock? Έχω κάνει αίτηση εδώ και 25 μέρες και δεν έχει έρθει sms!
-
Ο/H BackwardsS13 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει τρόπος να επισπέυσουμε την διαδικασία έγκρισης γιτα το unlock? Έχω κάνει αίτηση εδώ και 25 μέρες και δεν έχει έρθει sms!
You may think you can fly - but you better not try -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα