Λογικά είναι δικό τους θέμα/Ο/H alexandros98 έγραψε:
αλλα εφοσον ειχα κανει αιτηση και πιο παλια γιατι δεν μπορω τωρα!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@alexandros98 με το aida64 τσέκαρες οτι είναι kenzo?Υπάρχει θέμα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή και μπορεί τελικά να έχεις το kate.
Μέτρα το ύψος της συσκευής σου.Αν είναι ακριβώς 15 εκατοστά,έχεις το kenzo.
Aν είναι 15,25 εκατοστά έχεις το kate.
(αυτός είναι ο ασφαλής τρόπος να διακρίνεις το μοντέλο σε περίπτωση που δεν έχεις πλέον στην κατοχή σου τη συσκευασία και το αυτοκόλλητο που ήταν αρχικά στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου)
Το kenzo που προορίζεται για την ελληνική αγορά,έρχεται συνήθως με κινέζικο φορτιστή και αντάπτορα πρίζας.
Το kate με ευρωπαικό φορτιστή. -
Ο/H Thracia έγραψε:
Το έχω δώσει πλέον στον φίλο που το παρήγγειλε. Έχω δώσει καμιά δεκαριά Redmi Note 3 σε φίλους που δεν κατέχουν από αγορές στο διαδίκτυο. Συνήθως τα έπαιρνα από το to2c όπου μου εγκαθιστούσαν εξ αρχής μια ROM που είχε ελληνικά και αν ζητούσα να μου το ξεκλειδώσουν μου το ξεκλείδωναν και το έστελναν ξεκλείδωτο. Η ROM που βάζαν όμως δούλευε μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε στην μπαταρία ούτε στις επιδόσεις ούτε στο 4G, όλα δούλευαν ρολόι. Και μερικές κινέζικες εφαρμογές που είχε μέσα δεν δημιουργούσαν κάποιο πρόβλημα.Δεν ξέρω τι σόι ROM ήταν αλλά ήταν καλή και σταθερή και έτσι μετά από τις πρώτες 2-3 φορές σταμάτησα να τους το ζητάω και να περνάω άλλες ROM. Το τελευταίο το πήρα από everybuing γιατί το είχε ποιο φτηνό και είπα να περάσω την ελληνική ROM γιατί η επίσημη που φόραγε δεν είχε ελληνικά. Αλλά όπως σας έγραψα στάθηκε αδύνατον να τη ξεκλειδώσω παρά το ότι είχα πάρει την έγκριση από την Xiaomi. Το εργαλείο ξεκλειδώματος σταματούσε στο 50% και έβγαζε μια ένδειξη " the device can't be verified" κάτι τέτοιο. -
-
είναι το μαμίσιο recovery αυτό...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
και πρεπει να βαλω το TWRP, αλλά πως
-
-
οχι , προσπαθω να το ξεκλειδωσω αλλα κολλάει στο 50 %
-
από τον mi λογαριασμό σου από το pc έχεις κάνει verify 100??
ποια rom έχεις, πλήρη στοιχεία π.χ. miui v8 8.1.1 global (mromida) beta....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν το πάμε βημα βημα
-
στο προηγούμενό μήνυμά μου, δεν σου ζήτησα να κάνουμε το πρώτο (βήμα)?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα
Στον οδηγο για το ξεκλειδωμα λεει το εξης : 3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας *** ποιους driver πρεπει να εχουμε?
Γιατι εβαλα το κινητο σε fastboot και δεν το αναγνωριζει το κινητο το pc.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα