Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
μπες στο twrp-->wipes-->format data-->back-->reboot to recovery-->wipes-->advanced-->dalvick, cache & data-->back-->reboot to recovery-->install τη rom
reboot to recovery
reboot to recovery
reboot to recovery
reboot to recovery
reboot to recovery
reboot to recovery
reboot to recovery
Για ωρες......
Μεχρι να κλεισει απο μπαταρια.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Μπορει να λεω και βλακειες γιατι και εγω τωρα το εχω πιασει το θεμα αλλα απο το xoom παλια θυμαμαι λιγο πως για να δει την sdcard και τα αρχεια το twrp επρεπε πρωτα να την κανω mount. Τωρα θα μου πεις δεν εχεις sdcard. Πρεπει ομως να εχεις partitions.(Eκτως αν ολο το ext4 βρισκεται κατω απο το root directory) Βλεπεις πουθενα επιλογη για mount / unmount?
-
Τα κατάφερα τελικά με πολύ κάψιμο.. Εβαλα την ρομ σε κάρτα sd και εγινε κανονικα η εγκατασταση .
Eυχαριστω ολους τους φιλους για τη πολυτιμη βοηθεια σας!! -
α, τα αυτονόητα δεν τα γράφω συνήθως....τα αφήνω σαν δοκιμασία!!!
συγχαρητήρια!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπορει καποιος γνωστης να βοηθησει μεσω Teamviewer για ξεκλειδωμα bootloader?? Ειμαι κολλημενος στο 50% ,το κινητο αναγνωριζεται ως Android Bootloader loader και οχι ως Kedacom....Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Μπορει καποιος γνωστης να βοηθησει μεσω Teamviewer για ξεκλειδωμα bootloader?? Ειμαι κολλημενος στο 50% ,το κινητο αναγνωριζεται ως Android Bootloader loader και οχι ως Kedacom....
Σε 10 λεπτά μπορώ εάν θες να το δούμε
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Couldn't verify device. Current account is different from the account info on deviceXiaomi Redmi Note 8T
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με τι ρομ πας για ξεκλείδωμα?
Xiaomi Redmi Note 8T -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-