Καλησπέρα, θέλω να κάνω unlock ένα κινητό redmi note 3 mtk φίλου που έχει οficcial stable.Έλεγξα ότι ο bootloader είναι κλειστός, και μπήκα από το κινητό στον λογαριασμό μου που έχει δικαίωμα για unlock . Επίσης έχω βρει την συσκευής από το find my device , η διαδικασία κολλάει στο 50% και γράφει couldn't verify device. Κατεβάζω την οfficial dev τώρα, την flashαρω απευθείας από το miui updater ώστε να πάω από stable σε dev για να ξεκλειδώσω?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ανέβασε Screenshot από έκδοση Android εάν είναι Official, η διαδικασία που περιγράφεις είναι η σωστή.
XTRV the Greek miui definition -
Έκδοση Android 5.0.2 LRX 22G είναι ίδια με αυτή που έχω και εγώ στο δικό μου κινητό. Εγώ δεν αντιμετωπισα πρόβλημα στο ξεκλειδωμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Επιτελους πριν απο λιγο δοκιμασα και τελικα με την πρωτη μπορεσα και ξεκλειδωσα για δευτερη φορα το RN4 (Για οσους ειχαν προβλημα με το rejected).Να πω εδω δυο πραγματα οτι δεν πηρα κανενα μηνυμα στο κινητο για δικαιωματα (εχω cosmote) και επισης το δοκιμασα σαν τελευταια εσχατη λυση να ξεκλειδωσω λιγο πριν κανω διαγραφη λογαριασμου και δημιουργια νεου.Ειχα απενεργοποιησσει το find device και ειχα κανει sign out απο το τηλεφωνο του λογαριασμου μου και πριν κανω διαγραφη του λεω δεν δοκιμαζω μια τελευται ετσι οπως ειναι τωρα και θαυμα κατευθειαν ανοιξε το προγραμμα εκανα ξανα log in απο to τηλεφωνο και find device απο το υπολογιστη και ξεκλειδωσε χωρις κανενα προβλημα.Λιγο τωρα να φορτισει καλα και παμε γερα ελληνικα ξανα.Σαν το σπιτι σου πουθενα(το λεω αυτο γιατι ειχα μεσα china).
-
Τελικά κατάφερα και ξεκλείδωσα το κινητό απλά αναβαθμίζοντας το στην τελευταία οfficial stable. Eυχαριστώ πολύ τον geoanto555 και τον makis1024 για την βοήθεια.
-
NasDriver: Διαγραφή μηνύματος με greekglish. FORUM RULES
=============== Δεκ 3rd 2016, 4:01pm ===============
όταν παταω να κανω unlock με βγαζει "current account is different from the account info on the device" όμως εχω το ιδιο account στο κινητο σταματάει στο 50% δεν ξερω τη να κανω, εχω κανει και αλλα accounts αλλα παλι τα ιδια -
μ αρέσει που σε καθάρισαν, αλλά εσύ εκεί, επιμένεις!!!
και επειδή ο επιμένων νικά, ξεκίνα να μελετάς:
1) Unlocking Bootloader Stucked at 50% Error
2) current account is defferent....
3) Λύση στο πρόβλημα "current account is different from the account info on the device"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Παίδες,πέρασα επίσημη rom κλείδωσε ο bootloader. Kαι με επίσημη dev κινεζικη ,μπήκα στο miunlock να κάνω τι συνηθισμένη διαδικασία.
Και παίρνω αυτό το μήνυμα:Sorry, your application has been rejected.
The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved.
Έχω να ξεκλειδώσω συσκευή πάνω από 3 μήνες,για πιο λόγο γίνετε αυτό? -
Ο/H nikpoth έγραψε:
Παίδες,πέρασα επίσημη rom κλείδωσε ο bootloader. Kαι με επίσημη dev κινεζικη ,μπήκα στο miunlock να κάνω τι συνηθισμένη διαδικασία.
Και παίρνω αυτό το μήνυμα:Sorry, your application has been rejected.
The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved.
Έχω να ξεκλειδώσω συσκευή πάνω από 3 μήνες,για πιο λόγο γίνετε αυτό?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα